Ica tjejen






Skulle ju inte tacka nej till sol nu!


Så har man kommit till dagens slut. Kom precis hem från mina vänners lägenhet satt o kolla på svenska hollywood fruar. Det är så himla bra älskaert, dock e dom ju lite skuma hon anna anka är väl andå den som är mest konstig men man kanske blir så av livet i hollywood. Linnea berätta att hon Anna anka då hade vart personlig tränare till hennes man innan dom gifte sig o att hon sagt till sina vänninor att hon träna värsta snor rika fula gamla gubben som hette paul anka o dom hade bara men shit vet du inte vem det är o berättat om han. Efter det hade hon blivit kär i han, låter som lite ut av en golddigger kanske. De roliga va att hon själv sa i programmet att många kändisar har knullat sig upp till toppen. Men sen vet man ju inte va som e sant o inte sant som sagt.

Va o jobba innan, hände inte så mycket där en ganska lung dag. De så sjukt för ibland när man träffar kunder på krogen o man hälsar känner dom typ inte igen den. Ja anntar att det beror på att man inte är särskillt upp piffad på jobbet eller? haha ja har ju inte direkt dom snyggaste kläderna om ja säger så kan lägga up en bild nån dag så får ni se mig i action på jobbet. Sen finns det ju många som säger men tja men det är ju som som jobbar på ICA eller så får man höra men tjena ICA tjejen. vadå ICA stämpel =p

Nä nu ska ja nog farma lite på fejan innan ja lägger mig o kolla om nån har lägt upp bilder från helgen. Mina vänner är lite dåliga på att updater bilder tyvärr! så Ouraka när du läser detta lägg upp bilderna NU tack =)


God natt o sova så gott


xoxo


Kommentarer
Postat av: picce

ja vill me ha bilder... =( ja ica tjejen eller edgars lillasyster.. :P haha hörs ikväll pusss

2009-09-22 @ 08:21:44
Postat av: Elin

haha.. det kommer antagligen stå ICA i pannan på oss för resten av livet ungefär!

2009-09-22 @ 08:47:26
Postat av: ouraka

haahah ja skaaa :)

2009-09-22 @ 11:04:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0