Onzda

Hr ser dagen ut?
Nu ska ja träffa bajsen på stan sen kommer dom andra tjejerna o vi ska försöka hitta nåt o ha på sig ikväll. Lycka till :S Efter det blir de åka o storhandla mat!
Sen måste ja jobba men efter det mina vänner då blir det PARTY!!!







xoxo



Ja genom åren!


det här är innan ja e 17! kan de va 2006?
 

fortfarnde 17


Ja har precis fyllt 18! i början av 2007


Sen kom luggen va niog 18


i början av 2008


2009




sen klippte ja va mig långa håret =(



And now im all grown uped


xoxo



De e lungt!

kom precis hem från stan me med mina nyfunna vänner, asså ja dör av skratt dom är såå roliga dock inte lika roliga som mig ;) Men så finns det ju folk omkring som inte tycker att det är lika roligt att vi blivit vänner. Stop hating! De e lungt!

Nu har jag lr vi köpt biljetter till busta ryhmes! De kommer bli grymt! Fatta ja är ledig så det kommer bli värsta festen! Plus att imorgon är det onsdag o vi vet ju va det betyder: Onzda på otten! ännu en party kväll men de e lungt!


haha ja njuter av min vackra utsikt på Mansion i NY. Det var rena julafton!


xoxo


Lyssna

Asså alicia Keys är såå tung!!



xoxo



News Flash

Japp hon farmar även på stan! Beroende? JA!

 
Vi har förlovat oss! haha


Kom precis hem o vad ska man göra idag då? me tanke på att alla mina vänner jobbar, so what to do?
Ja hatar o va ledig när ingen annan är det =(

måste äta frulle nu


xoxo


 


Playa playa

Hur vet man att killen inte är bara ute efter en sak?

Ja har bara dåliga vibar när det gäller killar o seriösa commitmens. Varje gång ja träffar en kille är min första tanke att han är bara ute efter att få ligga. Men är det så konstigt tanke på att ja träffat idioter i mitt förflutna plus att man hör killar kasta kommentarer när man går förbi som ex sexy. Trust me we do not want to hear that, inte ja iaf. Detta har gjort att ja har hållt mig till en person väldigt länge eftersom det fanns en salgs trygghet där även om han inte va den bästa. Ja hade min saftey zone. Tro mig ja har blivit grovt blåst av en kille som va hur gullig som helst vi snacka messa träffades gjorde allt, sen gjorde ja "sne" steget. O japp ja lärde mig en läxa. O det här har säkert hänt en massa tjejer inget o skämas för =)

Sen finns det ju massa bra killar, frågan är bara hur man hittar dom? Vad skiljer dom ur mängden? För vem som helst kan spela för o få det man vill ha right?

Så finns det ju tjejer som är lite av players, ja har en vän som tycker liksom att vadå killar vill bara ligga ibland o varför kan inte vi tjejer va så? De klart de finns sånna tjejer ja tycker inte det är fel men det passar liksom inte mig. Så länge man e ärlig om vad man vill innan o inte kör ett spel så är det lungt.

xoxo



Dåligt

Japp så blev det helg o ja har inte uppdaterat särskillt bra igen, sorry!
Så hur va helgen? helt great! Ja har gjort en massa men har bara vart lite vild o galen me tanke på att ja har jobbat oxå. Va på Kolmården i lördags de va skit kul, fick se när två noshörningar försökte para sig dock så va honnan en så kallad teser haha nä men kolmården va bra de v länge sen ja va där plus att alla djur bebisar va såå söta.

 

 

J fick skit bra födelsedags presenter av oss passa speciellt bra nu när hon har lite torka hahaha



Ja blir så himla glad för när vi va ute så kom det fram en tjej o sa att ja hade jätte fina kläder o älskade min outfit me vita linnet o svarta kjolen som ja hade på picces o neas black n withe party. Snacka om att man uppsakattar o höra sånt, de e så kul =)

Ska träffa jojo på stan vi ska ta en fika idag innan hon åker hem, ska ringa runt o kolla om det är nån mer som kanske är på?

ajuste ja farama mig precis till level 15! Yes säger ja bara

xoxo


idag

Vaknade sjukt tidigt idag kl 9! inte riktigt normalt. Men visst då hinner ja gå ner på stan o shoppa lite bas kläder me tanke på att ja inte har några hemma, alla är ju hemma hos jojo i sthlm.

Va ska man göra idag då? Nu snart ska ja till vårdcentralen sen tänkte ja åka ner till stan o träffa nea, spufi o bella. Vi ska köpa lite födelsedags presenter.

Sen efter allt skoj måste ja åka o jobba =(


ska kanske till kolmården på lördag =)

got to go


xoxo


 

Trött

Kom precis hem från stallet! Det gick assss bra o rida verkligen! rena träningspasset ja kom åt henne på ett helt annat sätt o kom till ridning hade värsta hållen i slutet av träningen. Har redan börjat känna av träningsvärken i magen. Så nu när ja kom hem o kolla mig i spegeln såg ja att ja fått 4 rutor på magen hahaha närå men det känns som det iaf.





Nu ska ja hoppa in i dushen, ja o nea planerade o fika men de e lite för kyligt för det så får se va som händer

got to go

xoxo


morgon

Va ska man göra idag då? Ja är ju den ända som är ledig tror ja iaf?! så ja har ingen aning om va som händer idag för utom att ja har privat lektion vid halv 3! ska bli skit kul, har inte tränat dressyr på bra länge.

Igår va ju Elephnat man på otten missade dock det men ja hat ju mina anledningar. Va för det första sjukt trött efter jobbet på Ica Kolmården, man blir utmattad av att inte göra någonting haha. Men bella o sofie gick vilda o galna som dom är. Sen hade ja ju en hemlig träff ;) haha



näää man ska väl börja ringa runt till sina kompisar kl e ju faktist snart 11 =)

xoxo


Uppmärksamhet

ja o mina vänner älskar o stå i centrum, iaf ja! Inget o skämas över. Sen finns det ju dom som inte gillar det vi gör. När ja går ut älskar ja o klä upp mig, piffa till sig lite. Ja går annars i mina ICA kläder lr ridkläder inte direkt snyggt. Hur som helst kläderna kanske är vågade men det finns hur många som helst ute på krogen som har korta kjolar o uringade linnen osv. dont hate! 

Vi älskar o dansa o det är sällan man ser oss stå me killar o dansa sexigt. Det är oftast vi tjejer som gnuggar stjärt mot varandra haha.
Bara för att man står o dansar "sexigt" betyder det absoult inte att man vill gå hem med nån kille, ja är enbart ute för o ha kul o de gäller det samma för mina vänner! Folk kan va så himla dömande. Dom ger en slags stämpel! Men hallå är vi fortfarden i högstadiet lr? haha move on

 Grejen är att vi bara gillar bara o va lite vilda o galna när vi dansar hahaha






xoxo


underbart!

Ja älskar mitt liv! Ja har världens bästa vänner o familj o bästa häst! Allt känns såå jävla bra nu, glider på molen jsut nu haha

Fick min kläning idag! den är het men dock sitter den en aning taight, alltså lite för liten men skit samma orkar inte krångla nåt mer med den kläningen.

kom precis hem från Linköping där vi va på stan o bella shoppa lite ja köpte dock en grej en päls halduk (fejk).



Här är några bilder från helgen!


Födelsedags barnen!





Nu ska ja ta mig en power nape ska åka o jobba vid 6! missar tyvärr idol=( får väl se det på internet

xoxo


Att dejta!

Idag när ja o bajsen va på stan börja vi snacka om ett av våra störrsta problem till att man kanske har vart singel i en evighet! Det handlar om att dejta! Pinsamt! Va e grejen egentligen ja önskar att de vore lika enkelt som o hänga sina kompisar men så är inte fallet! Både ja o Bella har dejting skräck o mår typ så sjukt dåligt vi mår illa av nervositet. Då tänker väl folk att det inte är sant för vi är ju såå himla prat glada o uttåriktade men det är dää, man har liksom pressen o prata hela tiden. Det känns som man har värsta förväntningarna på sig. Ja kommer ihåg att när vi va i NY förra året skulle ja gå på dejt o ja mådde så illa så det kändes som ja skulle spy flera gånger värst av allt ja får tunghäfta ja vet det låter inte som ja men ja pallar inte trycket. Ville liksom bara ställa in dejten. Fast när man väl är på dejt så känns det liksom inte såå jobbigt. Fatta egentligen va många gånger man struntat i en kille för man inte vill ringa o dejta man tänker typ att de e lungt vi ses ju ute o sen skiter man it, o går vidare me sitt liv. Ja är liksom ingen van dejtare för ja undviker gärna det men tanke på att ja mår så dåligt önskar att ja bara kunde våga lr iaf känna mig lika bekväm som när ja är med mina vänner. När man går o äter me sina kompisar känns det inte ens jobbigt då gör det inget om det är tyst, sitter du med en kille ex då blir det pinsam tystnad de e liksom inte lika acceptabelt.

ja på dejt beter mig ungefär så här:
-blir sjukt blyg
-vet inte va ja ska säga (tunghäfta)
-tycker allt är pinsamt
-tänker på varenda rörelse ja gör
-ja är inte mig själv kan man säga haha

Ja önskar verkligen att ja kunde va som många av mina vänner som bara kan gå på dejt liksom som om det inte vore en big deal! visst det klart dom blir nervös men vi e på helt olika nivåer. ja mår ju så dåligt att ja skulle kunna ställa in dejten även om det vore min livs kärlek. De e så mycke enklare o bara flörta o thats it men ja antar att ja måste övervinna min räddsla!!


xoxo


Morgon!

Japp en nya dag men nya roliga grejer =)
Sitter o äter frukost nu, mycket viktigt. Idag ska ja o bella träffas på stan, inte för att ja vet va vi ska göra! Blir väl en fika som vanligt de är bara det att det kanske är världens tåkigaste väder (höst). 

A just det, ja har intye fått min kläning som ja beställde förra fredagen än! fatta det har gått 11 dagar, så om ni ska beställa från asos beställ i god tid så ni inte står där utan nåt o ha på sig.

Måste fixa mig nu.

lyssna på årets låt


In New York








Xoxo


Ica tjejen






Skulle ju inte tacka nej till sol nu!


Så har man kommit till dagens slut. Kom precis hem från mina vänners lägenhet satt o kolla på svenska hollywood fruar. Det är så himla bra älskaert, dock e dom ju lite skuma hon anna anka är väl andå den som är mest konstig men man kanske blir så av livet i hollywood. Linnea berätta att hon Anna anka då hade vart personlig tränare till hennes man innan dom gifte sig o att hon sagt till sina vänninor att hon träna värsta snor rika fula gamla gubben som hette paul anka o dom hade bara men shit vet du inte vem det är o berättat om han. Efter det hade hon blivit kär i han, låter som lite ut av en golddigger kanske. De roliga va att hon själv sa i programmet att många kändisar har knullat sig upp till toppen. Men sen vet man ju inte va som e sant o inte sant som sagt.

Va o jobba innan, hände inte så mycket där en ganska lung dag. De så sjukt för ibland när man träffar kunder på krogen o man hälsar känner dom typ inte igen den. Ja anntar att det beror på att man inte är särskillt upp piffad på jobbet eller? haha ja har ju inte direkt dom snyggaste kläderna om ja säger så kan lägga up en bild nån dag så får ni se mig i action på jobbet. Sen finns det ju många som säger men tja men det är ju som som jobbar på ICA eller så får man höra men tjena ICA tjejen. vadå ICA stämpel =p

Nä nu ska ja nog farma lite på fejan innan ja lägger mig o kolla om nån har lägt upp bilder från helgen. Mina vänner är lite dåliga på att updater bilder tyvärr! så Ouraka när du läser detta lägg upp bilderna NU tack =)


God natt o sova så gott


xoxo


Sorry

Ja har verkligen inte uppdaterat mig såå bra men har haft en hel del o stå i =)
Så hur var helgen? SÅÅÅ JÄVLA BRA!
Först samlades alla på black n withe partyt vi va skit många o i lokalen
o de va sånt drag plus att det va ja som va DJ. 
Mats lärde mig på under kvällen  man kan ju säga att ja har talang för det ;)
Sen nära alla fulla o glada drog vi ut till vårt kära Otten o hade skit kul sen fick ja för mig att kl va halv 3! haha fast då va väl kl kvart över 1, vill bara tilläga att min klocka hade stannat. Så ja tog mina grejer o drog mobbad sen möta ja några kompisar där nere som förklara att kl va lite minder så ja gick upp igen o fortsatte parta!! 
Under kvällens gång lämnade ja röda puss munnar på alla lite här o där för att ja "ägde" dom. Ja vet ass töntigt men tyckte då att ja va lite cool. 


Bästa helgen på jävligt länge. 

Dock blir det nog inte party hemma på ett tag jobbar i helgen o bäst av allt jojo kommer hem cant wait

Har tyvärr inga bilder från helgen glömde o fota men ja ska fixa lite bilder

Idag jobbar man oxå börjar vid 4 men först ska ja fika med mina tjejor

xoxo


Update!

Kom precis hem från en lång dag av tävling! de va skit kul som vanligt. I första klassen var Griga jätte spänd o hade inte direkt nån bjudning mot hinderena så vi gick ett stop, såg säkert ut som en idiot när ja red då haha sen i andra klassen va hon lite tuffare o vågade mer så då fick vi ett pet (en bom åkte ner) men ja är verkligen super nöjd med dagen me tanke på att vi inte hunnit hoppträna i stor sett nånting plus att det va första tävling ute den här säsongen.







Kolla sötaste hunden!


nä nu ska ja gå o ta mig en så kallas power nape!!!
är sååå trött

lägger upp lite bilder va ja ska ha på mig ikväll


xoxo



 


undertbart

Fyyy faan va kul det är o rida gick sååå jävla bra! Ja fattar inte hur man inte kan tycka om hästar!
Va o hoppträna förut det gick verkligen super bra, Griga gick som en klocka det är rena drogen o rida man får sån adrenalin kick! Love it Imorgon har ja tävling känns inte som det. Men nerverna kommer sen antar ja.

Nu ska ja åka till Lokalen o hjälpa picce o nea med o fixa innför morgondagen så ja får ser hur det kommer se ut före alla andra mohahaha in ur face ;)


xoxo


ohhhhh

Va låg i min brevlåda idag då??? INTE MIN KLÄNNING IAF!!! ja e så himla ledsen o arg oxå för den delen =(

Kom precis hem från stan har köpt en massa roliga presenter till mina söta vänner, dreas fest kommer va årets party. Alla coola kommer va där ;) Ja köpte även ett nytt läppstift för ja köpte fel färg förra gången! Det första va inte blod rött men nu är det fixat



Snyggt va med röda läppar! ja älskart!

China red från make up store

Måste bytta om nu ska åka till stallet o hoppträna ska bli sååååå himla kul har inte ridit på ass länge me tanke på att ja vart sjuk, men nu jävlar. Imorgon är det tävling oxå ja o bajsen ska åka till Åby o hopptävla så håll tummarna för oss.

got to go

xoxo


Dagens



Kavaj från Zara
Tights från Cubus
Linne från Monki
Shoes från sportif


xoxo


God Morgon

Jap ännu en ny dag! Och ja börjar bli frisk så nu jävlar har jag en fullspäkad dag! Det ska bli sååå kul o inte bara sitta o ruttna!!!

Ja o bella ska åka ner till stan o träffa emma som kommer hem från Norge sen ska vi handla presenter kan dock inte avslöja vad vi ska handla haha



Ja vet det är sjukt att gollum o Emma är så lika! men emma är på bilden till vänster o gollum till höger, säger bara KOPIER

Nää nu måste ja fixa mig o äta frulle

xoxo


London




Shit ja har helt glömt bort att den 22okt åker Ja, Bella, Anna, Slem, Malin o Johanna till LONDON!!
Fatta kul?!? förstår inte hur ja kunde glömma men ja har haft en hel del i stå i! I London ska vi iaf hälsa på våra kära vänner lr det är väl Annas o Emmas vänner mest me tanke på att dom va o reste me dom i Asien.



Japp snyggingen till vänster är en av dom som kommer från England, den andra med men Steve som han heter påminner om min man Edward Cullen.

Nä nu ska ja sova har en lång dag imorgon God Natt

xoxo




Baby pics

hahahaha kolla bilderna på mig när ja va liten, INGET SÖT














HAHAHAHA den sista bilden är ju värst men det bjuder ja på

XOXO





Idol Idol Idol!!

Ännu en kväll med idol! Underbart! Jaaa tänk om man kunde sjunga fint, men icke sa nicke.


Ska åka o hämta bajsbella nu från jobbet. Vi två är verkligen som ett gammalt gift par. Vi träffas innan jobbet vi gör saker ihop  hela tiden vi pratar i telefon hela tiden. Träffas efter jobbet AHAHA vi är som ying o yang, helan o halvan.




en liten sötis bild på oss två när vi var yngre, ser ni mina "små" ögonbryn hahaha

XOXO


Panik :S

Prata me Linnea hon har oxå beställt från asos o inte fått sin kläning än!! O ja beställde en dag efter henne min skulle vart här idag! Men nej. Så nu vet inte ja va ja ska ha på mig på Lördag, två alternativ hittils:

va tycker ni är bäst?

 
Nya kjolen eller



Kläningen från nelly?



Såg att min spegel va smutsig haha de e inte kjolen ska tvätta den NU




xoxo


Shopping

Ja skrev att ja shoppa lite iaf, titta va bra grejer =)


 

Köpte den här fina kjolen på monki som ja gått o dreglat efter ett tag, den sitter som smäck älskar att det är sånna där grejer som man knäpper med där fram synd bara att det är jobbigt o knäppa.
sen köpte ja en sån där paljett grej oxå =) den kan alltid va bra o ha under nåt party linne!

XOXO



Stan

Va på stan me Bella skulle inte köpt nåt vi skulle bara hitta saker till henne som hon ska ha på lördag, men nej anna corvera kan inte motstå frästelsen så ja handlade lite ändå =) fast att ja inte har några pengar!
Efter lite shopping träffa vi emme o gick o lunch snacka lite hästar sen skulle dom gå o jobba så nu sitter ja här i min ensamhet hahaha

Min kläning har inte kommit än!!! ja blir så arg den skulle vart här idag men icke sa nicke, hoppas verkligen den kommer imorgon annars jävlar...



Kolla va fint välkomnade ja fick av bella



XOXO



En snabb dagens





Bråttom

Fy faan ja är sååå stressade hiinner inte skriva så mycket förutom att ja försov mig. men det va inte så konstigt för ja har inte sovit på hela natten har hostat så mycket. Ja mår iaf mycket mycket bättre idag thank god!
Bajsen ska hämta mig strax för vi ska gå på stan. Hon får inte se att ja bloggar istället för att göra mig iordning mohaha antar att hon kommer se det sen! 

tar lite bilder så får ni se min rolga dag på stan hahaha


got to go

xoxo

Frisyrer?

Ja vet att ja skrev igår att ja saknar mitt gamla långa hår o titta va fint det va
dock ser man inte att det var vääldigt slitet haha
men med page kan man inte göra någonting det ser exakt lika dant ut!




Långt o vackert, kunde göra hur många frisyer som helst o nu




kort! men det är ju inte fult, bara så himla lika dant =)


Så ge mig lite tips på vad ja kan göra med mitt korta hår


XOXO



Ja e grym!

Sitter hemma hos picc niss o lyssnar på mina ass braiga CD:e skivor som ja brännt till henne. ja borde bli DJ hahaha

Såg idol nyss, fattar inte att vissa går vidare som inte ens är bra. Ja har börjat tycka att Andreas i juryn e sexig, fattar inte varför han e inte ens min typ men det är något med han =) come to mama säger ja bara.

Ja längtar verkligen till på lördag det kommer bli grymt, ja hoppas bara att ja får kläningen som ja beställt, håll tummarna för det. Annars blir det andra kläningen inget fel med den men det känns som den andra kommer va perfekt.

Den här låten är sinnes sjuk


Den här låten ska ja gifta mig till eller det ska bli min o min mans låt =) måste bara hitta mig en kille först hahahah inte lika lätt som o hitta en låt


XOXO


tråkigt!!

fy va tråkigt det är att va sjuk, fattar inte hur folk kan gilla o va sjuka! man ligger bara hemma o tycker synd om sig själv, den stilen passar inte riktigt mig ja blir bara sjukt rastlös. Så vad har ja gjort idag ehhhh inget, lr ja va iof förbi stallet o titta när bella red o så passade ja på o pussa lite på Griga. Sen var det bara o åka hemma o villa igen =) mmm vilken underbar dag fast ja antar att det är det som krävs för att ja ska bli frisk!

funderar på om ja hinner ner till stan nu, tänkte köpa mig en ny plånbok eftersom min asss snygga lila svarta zebra plånbok blev snodd! Ja får väl skylla mig själv me tanke på att ja glömde låsa bil dörren utanför bellas hus. Men ändå!!

Ikväll är det idol, sitter o räknar ner på klockan mohahaha


Undra hur länge maxi är öppet?



Oooo vill va nånstans där det är varmt!!!


XOXO


I taker lyser stjärnorna

Igår innan ja gick o la mig såg ja en så himla hemsk o bra film, I taket lyser stjärnorna. Handlar om en vanlig tonårstjej som har en mamma som har cancer. Jag tjöt som ett djur när ja såg den till och med när filmen va slut så grät ja! helt sjukt, bella berätta att när hon sett filmen grät hon så mycket att hon inte visste vart hon skulle ta vägen. NI måste verkligen se den filmen, går att hyra



Mår bättre idag iaf men är inte frisk önskar att ja vore. Ska ta det lungt hela dagen som sagt så laddar ja ju fortafarnde ingör helgen.

Nä nu ska ja fixa musik till Neas o Picces fest

XOXO


En liten häst tjej

Jag älskar verkligen Idol, har alltid gjort kommer nog alltid o göra! Fast ja måste erkänna att ja tänkte bojkota det ett tag när min kära Daniel Beitholtz sluta, men kom över det ganska snabbt. Efter idol körde ja hem Sofie o lämnade min Nea o Åkte förbi min andra halva som bjöd mig på houngs tea med citron. Mitt lilla hjärtegull hahaha
Men inte faaan mår ja bättre känns bara värre o värre men ja har väl nåt botten o e på väg upp igen. förhoppningsvis!

Hur som helst känns det som ja gjorde rätt beslut när det gäller sthlm. Sthlm försvinner inte, no rush. Nu ska ja fokusera på ridningen det känns som ja har så mycket o ge o Griga med. Ja vill liksom inte bara ge upp. Det är som ja sa till min chef häromdagen: ja må älska o festa o njuta av all uppmärksamhet men innerst inne är ja bara en liten häst tjej.






MIN GRIGA



XOXO


Omöjligt

ja blir galen på det här, försöker ändra min desgin på bloggen o ja fattar verkligen noll!!! Gick in på en sida o hitta en skit söt mall, men NEJ man kan liksom inte bara klippa o klistra in mallen man måste gå genom ett jävla (ursäkta mitt ordspråk) FTP program som man inte fattar ett skit av!

hanna montana va inte bra! stängde av den typ 20 ggr så den rekomenderar ja inte. haha fats ni kanske inte hade tittat på den ändå.

Nu ska ja titta på Idol me mina tjejor.

 
bajsen o ja när vi va me på inspelning av ja skrattar idag me ison & fille

Tjingelling badring

XOXO



Lördagens outfit


På lördag är det ju då black n withe party ja har beställt en kläning från asos, men sen har ja en annan kläning sedan tidigare. Vet inte riktigt vilken ja ska ha. Va tycker ni? Jag har iaf kommit fram till att ja älskar kläningar som visar ryggen, me liky alot.


 Den här kläningen har ja ju dock använt en gång men tyvärr är det ju så att man hatar o ha plagg två gånger. Men ja älskar ryggen på den här kläningen.


Den här har oxå sjukt snygg rygg.
(bilden är tagen från asos.com)

hahaha vadå skillnad på mig o modellen, såg det nu! absolut ingen alls ;)




XOXO





Ännu en sjuuuuk dag!







Natten va inte bra iaf! har vaknat ca 20 ggr känns som sandpapper i halsen, not freah. Men kom precis hem från stan. Va inne på apoteket o  handlade en massa medciner, så planen är att sitta hemma o knarka till filmen hanna montana the movie haha kanske inte det bästa filmvalet. Hur som helst va me bella på stan vi gick även till 3 o ja förlängde mitt gamla abonnemang så ja kunde få en ny telefon me tanke på att min andra är vattenskadad efter ett toa besök haha. Va även inne på make up store o köpte lite bas smink o rött läpstift, tänkte ha blodröda läppar på lördag. Ska lägga upp bilder sen på vad ja ska ha på mig så får ni säga va ni tycker. 



                                                                                    Aja hanna väntar

xoxo




Sjuk

O så nu till det lite seriösare! jag har blivit sjuk, ja skämtar me alla o säger att ja har fått svininfluensan haha dock tror ja inte det. Jag är bara jävligt förkyld o låter ungefär som Fran Fine haha håret har ja ju oxå, skulle kunna va en kopia av henne just nu. Tycker iaf sjukt synd om mig själv! skulle va skönt me lite medlidande =) Måste ju bli frisk till på lördag då ja ska tävla o sen på kvällen är det ju black n withe party så det kommer bli en grymt bra helg! Så imorgon blir det o kurera sig dock har ja inte min Twiilight bok hemma, den är i sthlm hemma hos jojo =( så ingen edward för min del.


Look after my heart, i've left it with you.

 
o va ja saknar mitt långa hår =(


Nu ska ja kolla på 2 n 1/2 men god natt!

xoxo


Den perfekta bloggaren!

Nu ska ja börja blogga! Jag kommer bli en perfekt bloggerska!
Jag är alltid, ALLTID inne på internet, detta betyder att ja kommer kunna uppdatera hela tiden alltså perfekt!
Jag har ett otroligt intressant liv, enligt mig själv!
Ja tror nog ja har allt som krävs.
dom perfekta kriterierna, så njut av mig ;)






                                                                              skulle va jätte bra om nån skulle kunna förklara hur man ändrar utseendet på bloggen :)

xoxo


RSS 2.0