GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN

min underbara vän Johanna!

tyvärr kommer ja inte kunna va me o fira dig, men ja vet att du kommer ha jätte roligt ändå!!  
Tack för att du är du o att du o att du ALLTID skrattar åt mina skämt. hahah



tyvärr får du inget sånt där fint blidkollage som du brukar göra, ja försökte men det gick inte haha


Nu ska ja...

iväg på visning för nån klädbutik, ska bli riktigt spännande =)




Kennys lag vann sin match emot sarajevo =) gooo SLUC

puss


Nu sändes..

Kennys match, så om du vill titta på den gå in på

http://video-direct.france3.fr/player.php?id=630

291010

Igår var jag på middag med 2 av basket flickvännerna (hatar ordet haha). Vi hade jätte trevligt, satt o prata om livet o shopping hahaha. En av dom hade två skit söta barn, dom va verkligen ass gulliga. Vi blev bjudna på crepes som man gör själv, så nästa gång är det min tur o bjuda på någonting, Svenskka köttbullar hahaha. Ikväll ska ja på en liten fashion show me en av tjejerna, ska bli jätte kul frågan är bara va man ska ha på sig?!?!?

Jag måste ut o springa/röra på mig men ja har verkligen ingen lust, det är så kallt o tråkigt ute. Jag tror nog att det är dags att skaffa ett gym kort annars komme rja bli ett fetto hahah


Iväg på middag

Ska träffa en tjej som är gift me en i laget hon ska bjuda på crepes. Har aldrig ätit i hela mitt liv, hoppas det är gott :S


Jag gjorde...

på riktigt den godaste maten! Måste säga att ja haft en dold talang som legat o gömt sig hahah lr så va det bara ren lathet. Jag gjorde min egen marinad o la ner massa kyckling delar slängde in den i ugnen o koka ris o gjorde sallad, mums filli babba. Det blev klart på 30 min, hur enkelt som helst!

Hur som helst... ja har blivit bjuden på o gå på fashion show på onsdag, Hooolllaaaaa! Har ingen aning om va det är för kläder men ja tror att det kommer bli grymt kul. Jag har ju aldrig vart på fashion show innan o det är ju inte dirket nåt man gör varje dag.


Glömde berätta

att jag va förbi stallet ja rider o titta på tävlingar. De va sååå jävla fina hästar som va med o tävla. Alla hoppa me krutt i aschlet haha. Banan va jätte fin bana o massa roliga hinder. 

 


Det känns verkligen som om ja har hittat rätt stall, alla är så himla trevliga o hjälpsamma även om vissa inte fattar ett ord. Plus att ja har en bra tränare.


igår va en..

vild o galen dag.

Först på dagen hade ja lektion me Kaloma vi fick hoppa lite gran, o det gick super duper bra. Hon må va gammal men den hästen brinner verkligen för hoppning, hon suger verkligen hindrerna.



På kvällen gick ja, kenny o en kille från Kennys lag och åt på en Mexcikans restuarng de hade kanske inte den godaste maten men det va jätte trevlig. Efter middagen gick vi hem för att ladda inför förfest men när kl va 12 ville vi gå o lägga oss hahaha, som tur va ringde M på dörren o fick oss på party humör. Först drog vi till ett bar liknande ställa som spelade latin amerikans musik, skit roligt, mina latinska gener började gå igång hahah. När det stängde drog vi vidare till "Otten", det finns så mycket uteställan här så det är sjukt. Det roligaste stället som ja va på var det sista vi drog till där dom spelar mycket hip hop rnb. Fy faaaan alltså, ja dansa röven av mig!!!! När vi drog där ifrån ran svetten haha ja har nog inte haft så kul på länge!


party like a rockstar


Lyckans dag..

Idag åkte ja ut till stallet o red, det gick super duper bra. Jag fick rida på Kaloma en gamal veteran som tävlat internationell hoppning, hon kom till stallet för 2 veckor sen. Hon va jätte rolig o rida på o väldigt kunnig, tydligen skulle de tagit föl på henne men det har inte gått så då hamna hon ute på mitt stall. Vi ska skulle va perfekta för varandra, båda är nya i stallet hahha. Efter lektionen kom Kenny o vi gick o prata me min tränare om möjligheten o hyra häst, o visst kan ja det =) mycket billigt också. Förhoppningsvis kommer ja kunna hyra kaloma för endast 140 euro i månaden, ridskole ägaren måste bara godkänna det. Hoppas, hoppas!

Nu ska ja sova, ska åka o rida imorgon, kommer bli en riktig stolt häst nörd när ja är här haha

puss o god natt

Som de flesta...

av mina vanner vet ar ja ett stort idol fan haha ja har inga direkt favoriter det har aret men... en som har jag har fastnat lite for ar Nathalie Bretoneche. Ja blev helt sold pa henne nar hon sjong for andres med alicia keys lat Doesnt mean anything. Inte en latt lat o sjunga maste saga att det gar hon mycket bra.
Ikvall ska ja rida, Kenny ska komma o titta o ta ett snack me min tranare. Vi ska forsoka komma fram till iaf ja kan hjalpa till nagot i stallet, sa ja har nat o gora om dagarna.
puss

Åkte en runda

förbi IKEA o handlade en hylla till hallen o åt svensk lunch, köttbullar med potatis. Vi handlade även i shoppen köpte med oss matvaror/godis/chips för 1 år hahah har lite svårt o få in allt i frysen.

Idag på franska kurs fick ja lära mig att l'automne (hösten) börjar officiellt idag i Frankrike, bra att veta hahha.

Va tycker ni om min klass? Vi ser ut som rikiga svartskallar/invandrare hahahha
Alla är faktist jätte trevliga o roliga.



Imorgon ska ja rida igen =) som ja längtar varje dag. Kenny ska med denna gång o vi ska försöka planera in tider o rida o om det finns nåt ja kan hjälpa till me o göra på dagarana. Måste ju underhålla mig med nåt.

Nu ska ja iaf försöka ta mig en spring runda...

puss


Det brinner..

i huset på andra sidan gatan. På väg hem från min powerwalk/vandra på stan runda ska ja gå över övergångs stället, står o fokuserar på att det ska bli grönt ljus så ja har inte ens en tanke om att titta runt omkring mig. När ja börjar gå över gatan tittar ja upp o där står 3 brandkårs bilar o en massa folk hahaha vadå inne i sin egna värld.



På stan gick ja in på New Yorker, för första gången.... hitta iaf ett par jätte fins skor som ja vill ha men köpte ju precis ett par likande i svart  för inte så länge sen, så icke sa nicke.




Park la Pepiniere






Mobilblogg

Sitter i en jätte mysig park o bara njuter av det sjukt fina vädret. Parken påminner lite om central park i new york, dock är den ju inte lika stor. Tog bild lite bilder, men det går inte o lägga upp dom direkt från mobilen, inte bra. Ska snart röra mig hem eftersom myggorna attackerar mig, men när ja kommer hem blir det o plugga franska. Måste träna då franskan inte är min starka sida hahaha

jaha..

idag skulle ja ha åkat o tittat på kennys borta match, men tyvärr så blev det inställt. Jag skulle åkt med en av basket killarnas tjej men han blv skadad...

Så nu sitter ja här hemma och funderar på vad ja ska göra under dagen....

Igår va det premiär för Svenska NY fruar, sjävklart missa ja inte det. Fy faaan va snuskigt rika vissa av dom är, säger bara svenska hollywood fruar släng er i väggen hahaha.


Seriöst..

Hur jävla pinsamma kan ett parti va?

Hata SD
!!!!! rasist parti!!!!!!!!!!!!


Solen lyser..

o det är strålande väder här. Idag hade jag franska lektion på morgonen.

Det finns så många serier som ja följer, speciellt nu när det finns tid till det. Vet inte exakt hur många serier ja egentligen följer men det kan väl ligga runt 20? men alla är ju inte igång. Måste iaf rekommendera de bästa av de bästa, speciellt om du gillar Vampyrer o sexiga killar ;) Ni kan kanske tycka att dom e lite töntiga i början, men ge det en chans ja LOVAR ni kommer älska det.

True blood


Vampire diaries


Det gick..

inte o blogga under dagen, när ja gick in på blogg.se klicka sig sidan vidare av sig själv. Skumt!

Idag har det vart stråland väder, runt 21 grader. Det känns så konstigt att vädret kan skifta så mycket från att det kan känns som höst en dag o andra dagen som sommar. Hur som helst kom ja precis tillbaka ifrån Kennys lag sponsor fest, mycket trevligt o det många pussar på kinderna hahaha Det känns så annorlunda o hälsa på varandra med pussar, hemma i Sverige räcker det med ett handslag hehe






puss


Prata politik..

med bella i typ 1:30 min hahaha Tyvärr har ja inte röstat i år, är dock mitt eget fel då ja inte förberet med o rösta här ifrån frankrike. Jag hoppas verkligen på att inte Sverige demokraterna kommer klara 4 % spärren. Ja ska försöka följa valvaken nu hela kvällen, HEJA röd gröna blocket. 

"Så NU jävlar gäller det! Vilket samhälle som väntar oss, avgörs mycket snart. God vård för alla, allemansrätten, kostnadsfria universitet, hur lätt är det inte att ta dessa grundpelare för givet? Bara en röd grön regering tar tillvara på dessa värden." 

Tittade nyss på SD reklamrnas valfilm, jävla idioter.


Klättrar på vägarna

......

Nu är jag....

hemma ifrån min första hoppträning. Det va riktigt roligt måste ja säga, tränaren som ja har är jätte bra oxå. Jag fick rida på en liten häst lr så va den en maxad d ponny, den hette Mario. Mario var en juwel (ponny i stallet på NFK) liknande häst som va jätte pigg o framåt mot hindrerna, lite för framåt kanske hahaha. Men lektionen var jätte rolig o vi fick hoppa roliga kominatinoer osv. Alla de jag rider med är så himla snälla o försöker förklara så gott de kan vad ridlärern säger, vissa ord kna de inte på engelska så de får vissa med rörelser hehe Men ja börjar förstår en hel del vad ridläraren säger, kroppspråket gör så mycket o vissa ord är likt de svenska o engelska.



I natt kommer Kenny hem så vi får väl se va för nåt skojsigt ja ska hitta på idag.


God kväll...

sitter nu hemma o ska titta på toy story 3. Jag skulle träffat några från min klass nu men det är så mörkt ute o ja känner inte för att gå hem själv speciellt nu när Kenny inte är hemma. Om nåt skulle hända har ja inte ha nån direkt o ringa. Ja satsar på en hemma kväll, vilket är bra då ja kan ladda krafterna eftersom ja har hoppräning imorgon o det kommer inte bli lätt.

Idag har ja haft en del o göra, sprungit runt på stan o handlat mat o städat. När ja va på stan gick ja in på HM för o titta ifall de fått in storlekar på den svarta skinjackan, men nej. Ja fortsatte o vandra runt o hitta en del roliga butiker som ja inte sett innan. Hur som helst gick ja in på Zara, där hade dom en skinjacka med ludd dock en brun men den är jätte fin så det blev att köpa.

kosta 499:-


Hitta även en söt tröja, dock handlade ja inte den. Man kan inte köpa allt man vill ha. hahah


puss


Kom precis...

tillbaka från lite shopping o bio på stan. Ja, kenny o hans lagkompis gick o såg filmen the Town med ben affleck som by the way är en riktig heting hahah Filmen va bra men den får 3 korvar av fem möjliga =)

När vi gick på stan, går ja in på HM o tror ni inte att de har fått in den svarta skinnjackan me vita luddet. Men nej, självklart så fanns det ju inte min storlek, testa 38 men det va ingen vacker syn hahaha. De sa att de kanske skulle få in imorgon så ja ska springa ner imorgon o titta, hoppas!



puss


Då var..

första veckan i skolan avklarad. Måste säga att det är roligt o gå i skolan igen. De ja går med är jätte trevliga, så ikväll eller imorgon tänkte vi att vi ska hitta på nått roligt! Alla vi är från olika länder som turkiet, venezuela, korea, taiwan, saudie arabien, bulgarien, USA o sen ja då från lilla Sverige =) Nu har ja några o hänga med haha o snart kommer u sofie o jonte, det ska bli såå kul

Nu sitter ja o väntar på kenny, han har bara en träning idag så vi ska dra ner en sväng på stan=)





puss


god mörgon..

ja är inte slla morgon pigg för 5 öre. Ja vet inte om det är för att ja inte är van att gå upp tidigt. Ja hatar när man vaknar förre väckarklockan, ja måste alltid tvinga mig själv o somna om så ja får sova så mycket som möjligt. ahhaha men när klockan väl ringer känns det som nån har hängt tyngder på mina ögonlock. 

nu ska ja röra mig till skolan

puss

Nu sitter..

ja här o väntar på att Kenny ska komma så vi kan gå ner till stan o köpa oss china mat, till o med lite sushi =). Åkte o handlade ridgrejer i en liknande butik som grangården hemma i Sverige. Köpte bara lite hästborstar, (tydligen ska man ha egna), sen ihandla ett dressyr-o hoppspö o en bra fleecetröja att rida i nu när de$t börjar bli lite kallare.

Idag fyller picce år o imorgon nea, GRATTIS mina underbara vänner ja önskar ja va mer o firade! Ni kommer har jätte kul va ni än gör! =)






Nu börjar..

hösten närma sig här i Nancy. Det har vart så fint väder men så idag har det vart lite grått, kallt o regnigt =(



Snart är det dags o rösta hemma i Sverige, dock så är det försent o gå till någon konsult o rösta här i Frankrike. jag tittade på flyg oxå då ja tänkte att man kunde kanske åka hem o rösta men de va alldeles för dyrt.
Såå synd om ja hade planerat lite i förväg hade de vart billigare. Nu ska ja iaf åka till affären o handla in lite enkla ridgrejer som ex spö!

puss


Seriöst...

Igår va ja duktig o lagade mat, hitta det ett rolig recept i min nya kokbok som ja fått av Michaela :) hur som helst lagade ja kotlett med tomat-och chiliris. Då skulle man ju självklart finhacka rödchili dock hade ja bara grön aja nu är ju då problemet att ja fortfarande känner av chilin fingrarna.... Hahaha är det nån som vet när det kommer o försvinna?



Ska titta på true blood nu, det är season final!!!!!! ja är sååå excited


Puss

fan fan...

då har man tittat klart på Vamparie diaries, oooo det är såååå spännande! Vill se mer men dock har det inte kommit ut några nya avsnitt än.... Hur som helst hade ja franska kurs imorse. När ja pratar lr rättare sagt när ja försöker prata låter det som ja tuggar på 20 st sånna där hubba bubba tuggumin hahaa. Ja kan alltså INTE uttala orden rätt hahaha Ja antar att det kommer väl i framtiden? lr?

Måste bara säga att ja o bajsen är boodie licious


puss


Sveriges stolthet..

Robyn!!! Kolla precis på VMA o vem ser ja där?!? ROBYN



Lady Gaga tog ju sjukt många pris o va typ nominerad i stort sett alla kategorier.
Kolla hennes kött outfit


Då var..

första franska lektionen avklarad! Ja var jätte nervös innan ja skulle gå dit, men när ja väl satt inne i klassrummet kändes allt bra. De som hade lektionen med mig var ju inte direkt experter, vissa förstod en del o andra va som ja o hade noll koll. Läraren pratade i stort sett bara franska så ni kan ju tänka er hur ja såg ut, som ett stort frågetecken haha. Men ja kan väl säga att ja har iaf lärt mig o säga att ja är svensk. Får nog sätta mig ikväll o plugga.

Ja saknar er mina tjejor!


Avoir


Har suttit..

hela morgonen framför youtube o bloggar, finns mycket man kan hitta. Förövrigt har träningsvärk överallt hahaha en aning matt i kroppen efter gårdagens ridpass.  Glömde säga att ja va på Ikea igår, skulle köpt en hallhylla men den var självklart slut och kommer inte ens förens om 3 veckor så ja fick nöja mig med att storhandla i deras matshop. Ja kom hem med en massa knäcke bröd, köttbullar, cider o en massa mer, jummiii.
Imorse åkte Kenny iväg till ännu en match men han kommer tillbaka redan ikväll. Så idag ska ja underhålla mig me TV o ta mig en promenad i det varma o underbara vädret! ahaha



puss


Idag var...

jag o testade o rida på ett stall, o ja kan säga att det var mycket lyckat. Men faan va trött ja blev när ja red, trodde helt ärligt att ja skulle spy´vill bara tilläga att det va 25 grader varmt oxå. Det var ingen vila inte, världens träningspass. Ridläraren var faktist bra, han sa att han ja hade ridit jätte bra o berömde svenskar i sig om att vi har en mycket bra grund riding! Ja kan bara tack o ta emot o va stolt över att ja är utbiladad i Sverige hahaha

hästen ja red på heter Jerico, trevlig o samarbetsvillig



ska klippa Kenny alldeles strax hehe ska bli roligt o se hur slutresultatet kommer att se ut då ja ALDRIG har klippt nån hahahahha

au revoir


Jag blir..

förvånad över att vädret är så fint här i Nancy. Jag är så van vid att det är lite små kyligt vid den här tidpunkten i Sverige. När ja skulle gå en promenad förväntade ja mig att det skulle va kallt trots att solen lysste men icke sa nicke, det var bara att slänga av sig tröjan.

Ja saknar dig mizz ganzalez!


Ja antar att alla hemma ska ut o parta ikväll, själv ska ja äta mina jättegoda köttfärs me spagetti o titta på film.

puss


Nu har vi..

ringt till ett till stall! Det ligger ca 25 min därifrån vi bor men det gör inte så mycket. Men självklart kan inte ridläraren engelska :( Det kommer nog att vara omöjligt att hitta ett stall där dom snackar engelska. Imorgon kl 3 ska jag rida ja är såå himla glad! Längtar tills imorgon.



Låten har fastnat..

på min hjärna. Lyssna på den här 16 åriga tjejen som är med på x factor lr va det heter. Hon har mer träffar på youtube än orginalet me keri hilson. Måste säga att det är nåt som gör att man inte kan låta bli o tycka att det är bra, trots att den inte riktigt är det hahahaha

 

jag har fått..

mig en favorit på idol Alice, vilken vacker röst. Ja kommer att följa hela Idol säsongen även om ja inte kan se det live =( Men tur det att det finns internet!

 

Ikväll blir det onyttig mat, pizza hut.


OMG...

WTF... Hur har ja kunnat missa att min absolut favvo serie har börjat! Ja antar att det beror på att ja inte är hemma i Sverige, men som tur finns det på tv4 play. Ska åka o handla sen slå mig ner framför TV:n o titta på IDOL!!! Ytterligare en serie att följa, hur ska ja ha tid?!? haha

Kommer ni ihåg Bruno Mars som sjöng tillsammans me Travis Maccoy? Här iaf hans nya singel



Au revoir


Det var så...

roligt o rida igår! Ja har inte ridit sedan maj o ja va så nevös när ja kom dit. Men alla va hjälpsamma trots att dom inte förstog mig o ja inte dom. Stallet  va ganska mysig dom hade 3 olika stall men det finaste va väl det som satt ihop med ridbanan som hade tak över sig, konstigt men väldigt praktiskt måste ja säga. I den gruppen som ja skulle rida med från början va full så ja fick rida i en annan där som inte va så där jätte duktiga. Jag är absoult inget ridproffs men ja kan faktist säga att ja va duktigast av alla de ja såg under dagen. jag är så glad att ja ridit för en sån bra tränare innan. Hur som helst fick ja rida på en häst som va stel som en planka hahah såg iaf ut som det när tjejen innan red, men han eller hon gick jätte fint när ja red, trots att det va så länge sen. Lektionen var helt självständig, man fick rida huur man ville o vilka övningar som helst. Ridläraren sa saker man behövde tänka på o till mig va den en tjej som snacka engelska som fick översetta. Ridläraren va nöjd med mig hon sa mest att ja skulle slappna av mer i höfterna för att komma ner djupare i sadeln, sen fick ja en tummen upp när lektionen va slut hahha. Men som sagt ska vi fortsätta kolla o leta o sen efter det ska ja bestäma mig vart ja ska rida.

Tyvärr har ja inga bilder ifrån när ja red men ja tog bild på tjejen innan som red på den hästen o så filmade ja ridbanan lite.

Bilden är inte så där jätte bra men det är den suddiga hästen.




Ja är så..

nervös! Idag på morgonen åkte jag och kenny till universitet och anmälde mig till en franska kurs som kommer att pågå 1 månad och börjar nästa vecka. Det fanns skapligt många franska kurser att välja på men ja behöver bara veta basic grejer, hon som hjälpte oss va typ chokad över att ja inte kunde nån franska hahaha. Sen efter skolan åkte vi och tittade på två stall, det första vi titta på hade ett fint ridhus o ett fint stall dock va hästarna inte så där jätte fina, ganska smala o inte särskillt musklade. Det andra stallet ligger lite längre bort men de hade ett mindre ridhus men jätte fina hästar. Jag ska redan testa på idag o rida, lite nervös man är, dom kan INGEN engelska o jag INGEN franska! säger bara wish me luck! Tyvärr tog ja inga bilder, var så nervös när ja vandrade omrking där hahhaa



Au revoir




Idag har..

Kenny en borta match, men han kommer tillbaka inatt. Så ikväll ska ja titta på vampieri daires som ja börjat fasta för mer o mer. Vampyrer är så inne ;) hahaha

Imorgon bitti ska vi åka till nancys unverisitet för o förhoppningsvis anmäla mig till franska kurser, ja tror till o med att kursen har börjat. Lite nervös ja kommer o va när ja kliver in i klassrummet hahah
När vi är färdiga på universitet ska vi vidare och kolla stall OM vi hinner som sagt, kenny har ju träning.

au revoir


ja vill...

göra någonting. ska ta mig en lite promenad strax. Idag är en sån där tråkig o sur dag, det är grått på himlen o det kommer regnskurar då o då. Vi har iaf tittat upp franska lektioner så imorgon ska vi dit o anmäla mig, man kan tydligen ta svenska lektioner här oxå, skumt! hahaha Nu börjar det hända lite, det gillar vi.



Ja längtar tills mina vännor kommer till mig =)


Vi lyckades..

göra jätte goda Enchiladas! Har aldrig gjort det förut men är ganska nöjd me slutresultatet




tycker det är ganska likr förpackningen, dock en aning blekare kanske hahahha

Tittade lite mer på Vamipre Diaries måste säga att ja börjar gilla serien mer o mer.


Forgive me...

Johanna =) ja kommer framöver överge Make up store o gå över till Sephora då det inte finns nån Make up store i Nancy. Va och köpte skor till Dilek idag så jag passade på att gå förbi Sephora o köpte en concealer, vi får hoppas på att den är bra.



Idag gick jä äntligen in på Printemps, där finns i stort sett bara märkeskläder, skor, väskor, smink o smycken. Det är ungefär som ett litet NK. Ja såg så fina dyra väskor :( Favoriten var väl den här som ändå va i någorlunda nära min prisklass 140 Euro



Au revoir


God Morgon

Ja har inte sovit bra, har legat o vridigt o vänt på mig hela natten. Dålig sömn kan bero på att ja sov typ 2h ett par timmar innan ja skulle sova, inte bra. Idag har ja ingen aning om vad som händer lr joo, ska ner till o köpa ett par skor till min kära dilek =) Kanske ska man ta sig en powewalks runda lite senare?



puss


va precis på...

ett flottigt ställe, KFC. Har aldrig vart där tidigare men det va riktigt gott måste ja säga, dock kanske inte det nyttigaste stället då man känner doften av fett.



Nu är ja iaf hemma o vi ska strax titta på ett avsnitt av true blood. I love it.
Började titta på Vampirie diaries, blev inte så där jätte förtjust. Men vem vet kanske blir besatt i den serien oxå

Au revoir


Mys söndag..

i Nancy. Vi va på stan idag o vandrade omkring, det är verkligen jätte fint väder här nere. Vi gick i en park o runt vid stora torget där det va sjukt mycket folk. Det fanns en massa markandsstånd överallt som tydligen finns där  varje söndag.




Köpte även lite godis, jummiiiii


Har pratat me agnes i telefon o bella o dilek på whatsapp idag, Ja är så glad att ja har er alla blir så lycklig av att bara prata med er. Ni har gjort min dag =)

Sen vill ja bara tilläga att alla ni som har iphone, skaffa whatsapp kostar endast 7 kr o du kan sms me varandra gratis efter det!!!

puss


Ja har städat...

ihjäl mig hahaha Har gnot i varenda liten vrå, tvättat alla golv (förutom de som har mattor som golv). Nu när Kenny är borta får ja passa på, annars finns det inte lika mycket tid till sånt. Tog lite bilder på köket o sovrummet kan ni får se hur det blivit där. Har ju satt upp kardeiner nu =) sen är det klart att inte allt ser ut som ja vill, men ja har försökt och göra det bästa med det vi har. Lägenheten är ju som sagt inte vår så det känns onödigt o handla massa saker. 




puss


Kom hem..

från en promenad/power walk. Det är så mysigt i den här staden, gick förbi ett stall som låg i en liten skogsdunge. Stallet va så där lite gammaldags men jätte mysigt, dom hade en massa ponnysar o alla delade typ box. Ja kommer typ få världens starkaste ben om ja fortsätter o gå samma väg som idag då det bara är uppförsbacke! backen kanske är 30-45 min lång, låter kanske inte så jobbigt men tro mig efter ett tag känner du i benen.

Bilden gör inte backen riktigt rättvis hahah







Au revoir


tittade precis på..

cinderella man. Så hemsk film, varför är det alltid så att när man tittar på något sorligt själv tjutter man mer. Jag kan gråta floder när ja är ensam men så fort ja är med nån har ja typ svårt ens klämma fram en tår, förutom när ja är med bella o tittar på extrem home makeover hahah

här är mina nya lovely skor, billiga va dom oxå =) ibland kan man göra bra kap.



puss


Det känns som...

om ja va på stan i Norrköping o gick på drottningatan.



Ja fynda iaf lite när ja va på stan köpte bla 2 par skor, lägger upp bilder lite senare.

kenny har åkt iväg för o spela match så nu ska ja skäma bort mig med lite chips titta på TV o spela lite super mario på wii =)

puss


Mobilblogg..


för första gången hehe. Har lekt med min iphone hela natten o morgonen. Vadå besatt haha nu ska ja o Kenny handla skal till telefonerna sen blir det lunch. Idag åker Kenny iväg på basket turnering, så ja kommer va alldeles ensam. Ska dra mig ner mot stan sen när Kenny åkt för det är så fint väder, 23 grader mohaha



Mat..

Nu har ja ätit tacos sallad, mycket jumiii.. Har försökt och installerat min iphone men det går inte så där jätte bra =( ja som vill leka med mobilen, men det får ja väl glömma. iphone är too complicated for me hahaha



Nu ska ja titta på true blood sååå jävla bra, tack johanna för att du är som mig o följer väldens bästa serie EVER! Om ni inte tittar på true blood, börja nu.

puss

jag är en...

stolt ägare av Iphone 4. Idag va vi nere o handla en varsin iphone till mig o kenny, tack min prins.




Det är så fint väder här, typ 22 grader =) Man kan gå i kläning o shorts, har ni lika fint väder där hemma? Skulle va så mysigt om någon av mina vänner kunde komma o hälsa på. Nu i helgen har Kenny borta match så ja kommer att vara alldeles ensam för första gången.

Nu ska ja lägga mig framför TV:n sen ikväll blir det Tacos mmm.. 

puss


what a long..

morning! haha ja har sovit ända fram till nu, helt sjukt. Igår hade ju Kenny sin första match, dom vann. Dock var det bara en träningsmatch. Självklart va ja sen, inte bra. Ja åkte hemifrån i tid o allt va bra tills ja kommer fram o upptäcker att ja har glömt biljetten, men tänker faan va bra att ja har med mig mitt bankkort. Ja frågar en snubbe om man kan betala med kort o i vilken kö linje man ska ställa sig i, i vilken som helst säger han. Men NEJ! Efter att ha köat i typ 20 min o kommer fram säger hon som jobbar att ja ska stå i den kön brevid. Inte lungt så ja tar bilen åker hem fort som faan o hämtar biljetten. hahaha så typiskt mig.




Nu ska vi åta frukost åka handla mat o inhandla oss en varsin iphone =) då blir det mobilblogg 24/7

puss


Ikväll.....

är det kennys första match =) håller tummarna för att det går bra. Hoppas ja hittar dit :s har ju inte direkt haft tur i trafiken här haha



puss

RSS 2.0