Tisdag

En riktig Korven klaning!
Som ja vill ha...

Måndag

Nu börjar vinter komma ikapp mig här i nancy. Det är snö överallt förutom på vägarna det har smält, vilket är till min fördel då ja inte har några vinterdäck. Jag fasar för den dagen då det blir ordentligt me snö.

Idag va ja ute i stallet o longera lite nåt ja nästan aldrig gör men här i Frankrike görs det i stort sett hela tiden.

Detta är det ända lilla julmyset som vi har!


puss


Fredag

Nu är ja i stort sett friska bara lite hosta kvar, dock tror ja att ja smittat kenny. Det är inte bra då han är iväg på match, får hoppas att han villar o inte spelar.

Idag har ja tagit det helt cool lungt o det måsta ja säga va riktigt skönt men imorgon ska ja försöka gå upp tidigt så ja kan rida o sen julhandla lite =)

Lite bilder från Anna o Bellas födelsedagsfest









Nu ska ja titta på kennys match

puss


Det snöar!

Igår kom första snön till Nancy, vet inte om ja ska skratta lr gråta ;) som tur är smälter snön när den faller till marken.

Idag blir en riktigt vila dag för mig, då det behövs. Ja ska inte rida någon häst utan det blir o borsta o gå en prommenad. Igår va det thanksgiving vilket ja aldrig firat förut men eftersom moussa(kennys lagkompis) handlat en kyckling gjorde vi en stor "thanksgiving middag". Vet faktist inte ens varför man firar det men gott o äta var det iaf Haha.

Ja o keora



Ja vet att ja bara lagt upp hästbilder på senaste tiden men ja har i stort sett inte gjort något annat förutom o ridit.

Ja saknar mina vännor det ska bli kul o se er snart!

puss


Onsdag

Hello alla!

Ja har blivit lite sjuk =( inte kul, har vart förkyld i flera dagar o nu har ja ont i halsen!

I måndags va första dagen som ja fick provrida Keora, so far so good! ja tror o hoppas att det kommer funka väldigt bra i framtiden. Annars har ja inte gjort så mycket om dagarna förutom att rida o laddat mina krafter.

Dilek, Any o Geo funderar på att komma hit i december så ja hoppas verkligen att dom gör det! Ni andra som kanske kan komma o hälsa på mig på min födelsedags ska nog börja boka flyg biljetter!!! =) 





puss


201110

Halla alla!
Ja har inte skrivit särskilt mycket de senaste veckorna men nu nar ja ar ensam igen kommer ja ha en massa tid over till bloggen.
Kennys familj akte hem igar =( Ja hade det jatte roligt nar dom va har sa nu kommer det kannas lite tomt dom narmsta dagarna.
Har aven en rolig nyhet! Ja ska provrida hast pa mandag!!!!! De ar ett sto som tavlat upp till 120 cm. Hoppas hoppas vi passar for varandra
Har kommer lite bilder fran nar la familja va har.
puss

171110

hej alla nära o kära!

idag har ja vart o ridit =) kennys familj är här o hälsar på så det är jätte skönt o ha sällskap igen! ja har även fått reda på att min tränare har hitta en häst till mig o hyra på heltid =) ja är så lycklig! Har inte hunnit ridit på den än ska göra det på måndag, den har gått 120 så vi får hoppas att det blir en match make med mig. Dock är den inte igång så ja ska testa på den 1 månad.



lägger upp mer bilder i veckan.

puss


Hello bloggen!

Nu är ja tillbaka från Paris, resan har vart underbara me mycket skratt! Ja passade även på att shoppa lite dock hann ja inte med så där jätte mycket då vi hade en dead line till tåget. Nästa gång då blir det mer vill ja lova o nu vet ja ifall vart man kan gå på ett ungefär.

 

puss o god natt


Paris

Idag ska ja åka till Paris för första gången i mitt 22 åriga liv!!!
Ja är så himla taggad, det är ju the city of lööövv!!



Det är så skönt o vara tillbaka o återförenad me min prins. Men visst känns de lite tomt o inte ha sina vänner här, men en tröst är ifalla att Kennys familj är här o hälsar på =) så det kommer bli super!

puss


Men hallå

Dra mig baklänges, det ska bli 17 grader på söndag!!!! Känn på den ;)

Alskade Rihanna


Lite bilder från när Bella va o hälsa på!










Firework

Ja älskar låten!!!! Ja blir så glad.


Herrå herrå

Nu har ja sagt förväl till de mesta av mina vänner =( imorgon ska ja fika me Linnea så er ja inte hunnit säga hej då till är välkomna o joina oss.

Kom hem från stallet förut, fick rida på min fina fina Griga. Hade nästan glömt hur det va o rida på henne, om
ja va rik skulle ja köpa o ta me henne till Frankrike.

Hon gillar inte o bli fotad


puss o god natt


Tisdag

va tråkigt att det snöar!!

Det är så skönt att min data funkar igen men ja kan inte ta hand om mina hästar på facebook, inte bra! Internet stängs ner så fort ja försöker gå in på horsesaga.  Appropo hästar ska ja åka o rida idag på Griga så himla kul! Har inte ridit henne på 6 månader så det kommer att vara et kärt återbesök.

Griga är min prinssesa



Nu ska ja inhandla mig lite svenskt godis o chips o börja packa lite smått...

puss


God natt

Ja älskar älskar bilder! Finns det något bättre än det?!? Man kan återuppleva en massa minnen, ja älskart. Har suttit o tittat på alla bilder ifrån helgen o när vi tjejer va o festa i Linköping, mycket bra.



På onsdag dra ja tillbaka tillbaka till Frankrike ska bli lite sorligt känns inte som ja hunnit med tillräckligt men tiden går så fort när man har roligt. Ja är ju tillbaka i jul igen o då jävlar smäller det.

nu ska ja sova, god natt


Hej

min underbara blogg, ja har inte glömt dig. Min data har vart trasig så nu när den är fixad ska ja lägga in lite mer bilder o inlägg.

Det har hänt en hel del sedan ja blogga senast. Bella va ifall o hälsade på mig i Nancy o vi hade sjukt kul! Ja visste ju redan innan hur roligt vi skulle ha det så bokade ja mig en hemlig biljett hem, så i Onsdags kom ja hem till Norrköping o överraskade alla!

ja har haft en underbar helg/resa med familj, vänner, fest o maskerad. Det ska bli tråkigt o åka nu på onsdag men ja saknar min prins o det ska bli skönt o få se han.



Jag citerar Bella "Nancy har verkligen kick as nattliv!!". Tjejer, så boka era biljetter om ni vill fiesta!

puss


haha seriöst!


RSS 2.0