100130

Hej bloggen =)
Tänkte att det kanske är dags att skriva nåt. har vart alldeles för upptagen med o spela rock band! haha närå men ja har faktist pluggat lite o hopptränat. Men idag är det jobb som gäller dock måste ja säga att ja har lite ont i halsen, japp det känns som om ja håller på o bli sjuk. hoppas inte!  igår köpte ja en jätte fin väska från HM tyckte att ja förkänade den! Har faktist inte shoppat på lite mer än 1 månad usch ja hatar o va pank. Ja hittar fina kläder överallt men det är enbart för att ja inte har pengar. haha sånt är livet.



Nää nu ska ja titta på My super sweet 16! OMG dom är såå pinsamma ja skäms åt dom hahha dom e så bortskämda!

over n out


Bilder tyskland




100128

hej bloggen! Ja va inte pigg på gå upp imorse! Som tur har nån som pursar mig! annars hade ja suttit o fått göra en massa extra uppgifter! ja skämtar inte när ja säger att det va 30 cm hög snö på bilen det var inte den lättaste uppgiften o ta bort den.

Ohh va ja saknar mina tre gnuer som är i asien o den 4:e gunen är LA. Vi är inte många här hemma i sverige nu.



over n out


Paus tack

Give me a break! Nu har ja o pemme suttit här o pluggat engelska i evighter emme är klar o ja sitter fortfarand med mina 318 ord =( det står stilla i mitt huvud och jag har överarbetar det, vilket är inte bra! man ska bara fluma o bara skriva nåt i stället för o anstränga sig för mycket. ja har pluggat hela dagen o ja behöver en paus for sure. Så nu ska ja göra nåt... lr inte klockan är dags för o sova med tanke på att ja har skola imorgon på morgonen

over n out

100127

Its a lovely day for study, lr inte! O gå i skolan är inte så roligt som ja trodde. Man bara läser en massa o lyssnar på nån hela tiden. Nu ska ja sätta mig o läsa i min samhälls bok o sedan besvara en massa frågor. Måste bara samla till mig lite pluggiskrafter o detta gör ja genom att titta på tv skriva o bloggen o lyssna på musik =) hahaha

Ikväll kommer pemme o vi ska sitta o göra en engelska uppgift! Idag är en riktig pluggisdag!

Dagens vänner :p


over n out

Dillan

Kärt barn har många namn! O det har min underbara vän Dilek aka Dillan, Dillen, rinkeby! Kommer inte på några mer hahaha är inlägget för du är en sån bra vän o roliga oxå! (plus att du tvinga mig!)

Vi tittar på en bild på en familj me lite större barn.

D: Men dom va ju söta, lite stora kanske
A: Varför ljuger du dom är "tjocka"
D. Okej hahahahaha dom är det ville inte erkänna

hahahaha dillan du vet va ja menar va? =) du får mig o skratta



over n out


Plugg

Nu har jag suttit i nästan 2h o pluggat på hur demokrit fungerar o riksdagen i sverige o bla bla bla bla. hahaah Kommer inte ihåg någontig ifrån skolan =) det står stilla i huvudet. Så nu tyckte ja att ja förtjänade en liten paus så ja passar på att blogga. Ikväll är det basket men ja missar det ska åka o rida sen vid 8. Känns sjukt tråkigt att ja o bajsen inte rider tillsammans längre. men what to do?  



Back to pluggandet =( ja ska använda alla mina pluggiskrafter hahaha sen ikväll får ja slappa med en film.

xoxo

100126

Ja som ville ha sovmorgon. men det blev det inte. Ja kan inte somna om när det är nån som går upp förre mig om inte kl är 6 på morgonen. Men det är lika bra det att jag är uppe nu. tänkte sätta mig ner och välja ett land som det är konflikt i och skriva om i Samhäll B sen måste ja läsa några sidor på engelska.



igår såg jag Paranormal Activety. Måste säga att Jag som är skit rädd för skräckisar i vanliga fall blev inte alls mycket skrämd. Det´ta är nog förmodligen för att bella berättat vad filmen skulle handla om.

xoxo

100125

Nu var det ett tag sen som ja uppdaterade mig. Men ja har ju vart i Tyskland över helgen. Det har vart skit mysigt. Vi va i en stad som heter dasseldorf. Tyskland i sig påminner mycket om Sverige. Dock måste ja säga att tyska språket inte är då där jätte fint. Sen vill ja inte klaga men dom klär sig ingfet som oss hahaha Vi skulle sett All star game i basket men biljetterna va slut o det ändå vi kunde få va stå platser. Så ingen match för oss. aja men det var iaf en mysig resa.

Idag har ja o pemme vart i skolan o gjort diagnos på engelska för att dom ska kunna få ett hhumm om vart vi ligger. Men ja måste bara säga att ja är sämst på sånt där med o böja ord o läsa rätt ord. Ja är ju bra på o prata men o skriva det är en helt annan femma!



Nu äta pannkakor
Sen städa (det ser ut dom bajs)
ikväll träna 

Att göra

Nu är jag uppe! Känns som ja har sjukt mycket o göra!

dagen lista:

- Hämta bilen

- Åka ner på stan o hitta en fin tunika

- åka till skolan

- Köra tjejerna till Maxi

- Ta fram det ja ska ha med mig, sen packa

- Åka förbi stallet

- Åka till Tyskland


what a day, så mycket att göra så nu måste ja hoppa in i duschen

xoxo

bed time

Dolphins vann! kanske inte den mest spännande matchen ever men ändå det var roligt o titta på.

Jag är skit laddad inför tyskland resan kommer bli sketans kul =) Måste nog börja titta va ja ska ta med mig. Har ingen aning :s men o andra sidan så ska vi inte va där särskillt länge.



men nu är det dags o sova!

xoxo

100121

Idag sa ja hej då till tobbe på jobbet han ska nämligen flytta o jobba i Norge. Alla var samlade o åt tårta, det va jätte mysigt! Nu är jag iaf hemma. Har suttit o skrivit om mig själv på engelska, ganska nöjd med slutresultatet. Men vi fpr ju se vad experten säger! ahhaha Ikväll blir det bakset dolphins vs jämtland, ja mamma, jojo, geo o dilek ska gå.



Vill bara påminna alla om att min kära vän pemme ska börja ha en club på palace varje fredag, premiär nästa fredag den 29 jan. Cluben heter the world. Det kommer va sjukt grym musik som Rnb! We like that alot!

xoxo


Uppe me tuppen

Så va man upp igen! Helt ärligt känns det ja är den ändå på hela jorden som är vaken hahhaah nääärååå håller på kvickna till =) men däremot efter att ja e klar i skolan ska ja ta mig en tupplur! Måste samla krafter.

A just det på Fredag åker vi till tyskland o stannar till på söndag, kommer bli jätte roligt.

nu måste ja röra mig mot skolan

xoxo

Engelska B

Idag va ja o pemme på våran första engelska lektion, hahahaha! ja o emme va inte sena men när vi kom var klassrummet fullproppat, en stol ledig o pemme försöker tvinga mig o bära den men ja skyller på att den är för tung hahaha (den va inte tung) Emme hittar en plats men ja envisas med o försöka flytta på kontorstolen som är längst fram i klassrummet. hahahahaha o de gick inte så bra så självklart börjar vi asss garva o under hela tiden satt alla helt tysta, man kan nog säga att det var en ganska obekväm situation haaha. Sen iaf började lektion o ja idioten självklart hade inte satt på ljudlös på mobilen, o visst faan ringer bella o hennes ringsignal låter ungefär så här: korven det ringer kan du svara, kan du svara så vi kan prata hästskit, korven korven. Alla vänder sig om o ja låsas att det inte är min telefon som ringer ett ganska bra tag tills emme puttar på mig hahaha



Ikväll blir det bio vi ska se Snabba Cash, hoppas den är bra

xoxo


Stolt

Nu har ja gjort om min blogg! SJÄLV OXÅ!!!! Sååå va tycker ni? ganska bra va? För o va första gången hahaha men det blir nog mer ändringar i framtiden! orkar inte fixa mer

xoxo


100120

Nu är ja tillbaka från skolan, det känns jsukt skumt o gå i skolan igen hahaa. Ja är inte dum men ja måste säga att ja känner mig lite dum haha det är så sjukt o bara komma in i pluggandet igen hahah!  Än är inte skolandagen slut, för ja har engelska B senare ikväll. Men nu ska ja äta lunch.



xoxo


Såååååååååååå Söt

Ni vet när man kollat på teckande filmer så vill man oftast bara ha den teckande figuren o ta hem den o bara va med den hela tiden. =) Va o googlade runt lite på tv spel o titta vilket gulligt tv spel

'

xoxo

Sex therapy


100119

Idag är det kramsnö ute!!! perfekt. har redan haft mig ett litet snöbollskrig hahaha

Va o hälsa på mimman imorse, eftersom hon agge o emma åker till Asien idag o är borta i 3 månader. Ohhhh va ja kommer sakna er. Ni kommer ha det sååå kul o bli sjukt bruna sen är ni är hemma är det varmit i sverige.



Så vad ska ja göra idag då? Ingen aning faktist. Tänkte faktsit laga lite mat, köttfärs me spagetti min o bellas speciallare. hahaha Dock idag ska ja göra den själv. Sen åka o lämna världens plataste Lasagne hemma hos mamma som ja gjort. Ja villa bara tilläga att ja blivit så duktigt med o laga mat. Ja hatade o laga mat innan men nu börjar ja tycka att det är roligt. Speciellt när man gör det för nån som man tycker om =)

xoxo


Blogg design?

Hej alla läsare.
Såg att pemme fått hjälp med sin blogg design/header. Så nu känner ja oxå att ja vill göra nåt kul me min blogg så den ser lite roliagare ut. Så om nån läser vill hjälpa mig skriv en kommentar!


Bakset

Ikväll är det basket Dolphins vs Plannja Kommer bli rikigt roligt o gå speciellt me jojo det var ju ett tag sen vi hängde =).  Men innan matchen ska ja förbereda pasta salladen inför ikväll jummi! Ja vart sugen på det i flera dgara så efter matchen då jävlar hahahahah



Ohhhh nej dilek nagelacket är fortfarande kvar! hbahahaha


xoxo

100118

Dagens schema Träffa JoJo o va ja saknat dig! Vi ska gå på basket ikväll oxå. Plannja vs Dolphins! spännanden spännande de är inget man får missa. Ikväll blir det oxå farväl till Mirmi, Emma o spaggia för dom ska iväg till asien i 3 månader. fatta soft! Ja måste säga att ja e lite avvis, längtar själv till sommaren sjukt mycket har tröttnat på snön om man säger så. 

Ja måste bara säga att ja börjat följa serien med kim kardashien. Vilken bra serie måste ja bara säga. Hela familjen är ju helt sjuk konstig. Men dom gör ju en bra show måste ja säga.
Måste bara säga att ja tycker Kim är sjukt snygg



 
Nu ska ja dra äta frukost o börja fixa mig.


xoxo

Rädda Barnen

Vill du hjälpa dom drabbade i jordbävningen i Hatit? gör som ja sms AKUT till 72900 så skäner du 50 kr från din telefon. Det är inte mycket men någonting. Ju mer som skickar ju mer pengar blit det.



100117

Tjhooohooo!

Nu är ja tbx hemma efter en hård dag med jobb!!! men direkt efter jobbet träffa ja tjejerna o hade en mysig söndagsfika på fräcka! skit trevligt som vanligt!! Efter det hängde ja me pemme o titta på en lägenhet. Kräsen som emme är vart det inte riktigt rätt. Men ja förstår henne, hon ska ändå bo där ett tag man måste på något sätt känna sig trygg o bekväm. så va består resten av dagen? Jooo det skulle vart mariocart hos mig men nån ska ju titta på nån match så det blir ju inte av =( önskar att det fanns en till TV.

Men ikväll mina vänner kommer jojo hem! ska bli sktenas kul plus att hon stannar hela veckan, hip hip hurra



xoxo

100115

ja har gjort världens plattaste lasagne hahahahhaa formen va för står o när ja väl upptäckt det orkade ja inte ta bort det ja lagt ut så ja antar att ja får skyla mig själv, lr va säger ni?!? hahahah

Nog om min matlagning kom från stallet förut. Hoppträning stod på listan men det var mest sittsträning o kunna låta hästen taxera själv utan o min hjälp. Men det gick bra måste ja säga har ju inte ridit sen det var lucia show. Det spelar ingen roll hur länge man är bort från ridning för det sitter i en ändå liksom. Det är som o cykla de sitter för livet. Sen kan man ju självklart bli lite ringråstig höhöhö Nu blir det amercian pie 2



Ska lägga mig tidigt idag för imorgonbitti jobbar ja!

sååå gor natt så ses vi imorgon


xoxo

Checka

Kolla in bloggen/sidan där det finns ett videoklipp ifrån när vi va i NY och tittade när New York Knicks spelade, de va skit häftigt!

http://fb.db.moblog.se/readStory.aspx?id=224154&lang=1&blogid=10096

xoxo


dame girl


Helt Lost

Det är inte sant!!!! Jag skrev ett skit långt inlägg sen när ja skulle lägga upp det, står det error nånting! Fatta irritartion!! ()?/()//TG%RR(J)YH)UYGHas¨1!!!!!!!

Hur som helst så hittade ja inte min telefon för en stund sen. Jag tittade senast på den när ja vakna men sen efter att ja hämta datan försvann den, helt puts väck. Ja trodde den va gooonnneee ohhhh ggonnne girl u gonnnee hahahaha Men min kära vän ouraka aka blomish ahaha messade mig så ja kulle höra vart den låg. Vill bara tilläga att ja letat överallt i sängen, men precis där bredvid mig låg den hahaha sååå mobbad!

anyway va ska ja hitta på idag???? Tänkte gå o träna men ja har ingen musik o lyssna på me tanke på att min ipod ser ut som ett L hahaha. ja vet dålig bortförklaring. Men mina kära vänner ja ska hoppträna ikväll. O tiden där emellan kkommer ja fördriva med o terro ringa till agnes o laga lasagne! o kanske spela lite playstation :p

xoxo

Myskväll

Vilken mysssss kväll!!! Nu har alla gått hem =( så nu är ja alldeles alene. Först lagade vi tacos o sen hade vi maro cart tävling! Ja kom 2:a två gånger, sen gick ja o yosi ner oss lite! Älskar mushrooms banerna hata dom andra hahaha


I love you.

kan du logga in på skype?????


god natt o sov sååå gott


100114

nu är ja tbx från en fika me tjejerna!!!! =) visssa (nivet vilka ni är) har mer killar än va ja har skor hahahahaha o ja har många skor :p Tjejer ni är i erat essä i livet! U go girls  



ikväll blir det taco night me tjejorna =) ska bli skit mysigt! Väntar bara på att alla ska komma, dock så svarar ingen när ja ringer ahaha men de beror nog på att dom är o tar spruta mot svinifluensen!

got to go


xoxo


Why are u sooo obsessed in me?


I MISSSSS YOU!!!!

Hohohoho!

Idag  har ja vart i skolan, komvux. Känns sjukt konstigt o sitta i skolbänken igen. Det var ju ett tag sen om man säger så. Skillanden är väl att alla är äldre o tempot snabbare. Mycket eget arbete. Förhoppningsvis är ja mognare än i gymnasiet. Det ja ska plugga upp är Engeleska B o förhoppningsvis Matte B (ja står som reserv) sen har ja lagt till Matte C o Samhäll B som ja inte haft tidigare. Så¨nu måste ja använda lla mina pluggis krafter!!!

Ja saknar min NEA!!!! Men vi ses igen när tiden är inne =)




Kan alla bara vakna till liv så vi kan göra nåt???? hahaha


xoxo


100113

Hej blogggggggennnn =) 

Nu ska ja äntligen skriva nåt för det va ju ett tag sen jag skrev. O vad är anledningen? Egentligen ingenting har bara inte orkat. Så nu ser ja det som ett nytt försök o börja blogga. 


Så under tiden ja inte bloggat har ja har ju suttit o roat mig med playstation spel hahaha Tekken 6, tack picce! What to do with out you? Nääää men ja har gjort en massa annat oxå.




Ska titta på tv4 nu. Det handlar om plastik operationer, titta! mycket intreSsant!



xoxo


Älskar!!!


100112

Kolla in det här:








http://www.folkbladet.se/dolphinsbloggen/







XoXo


100108

Hola Hola =)

usch ingen bra blogg period. Har inte hänt så mycket i mitt liv. Ja jobbar o jobbar o snart börjar ja komvux. Ikväll är det Lets dance1 Så det blir samling hemma hos picce nicce!



Nu längtar ja till sommaren men det är många beslut som fattas till dess :S what to do?

xoxo 


Tips

Min paljet kläning kommer ja förmodilgen aldrig mer ha, fnte ör ja har fått en massa rivsår på armarna =( det ser ut som ja lekt me en kattunge lr hundvalp hahaha så ja rårder er andra o inte inför skaffa sig en =)

hur som helst ikväll ska ja på bio o se avatar, hoppas verkligen den är bra. Har höga förväntingar!!! Alla som sett den tycker den är sjukt bra :)

xoxo

100105

hej hej

vilken kväll, bästa födelsedags festen ever! det va dans sång disco o en massa presenter! Oooo vi vet ju hur mycket ja älskar presenter =) Ja trodde till o med att ja kunde sjunga hahahaha

Sitter iaf här i min ensamhet o ska tiita på katten gustaf på 3:an
 


Tack alla vänner för dom fina presenterna!


xoxo


Födelsedagsbarnet

hello alla!
tack så mycket för alla gratulationer, ni är bäst!

Så hur har min dag sett ut? inte särskillt lyxig om man säger såååå. Gick upp kl 5 för o åka o jobba. Det var inventerade, på min födelsedag! Sen efter det bar det av till sängen o ladda mina krafter in va ju tvungen o ldda inför fika me tjejorna o tårta me familjen o middag me grabbarna hahahah. Snacka om att ja är mätt hahahaha

Tack min jojo för ditt fina inlägg på din blogg, du rockar fett ;) ja känner mig hedrad!



Tjejor glöm inte att det är födelsedagsparty imorgon, det kommer bli galet =) Vi ska såååå kul! Om ja inte bjudit er än så har ja glömt så hör bara av er 
 
Nu ska vi kolla på scary movie mohahahha

xoxo


100101

hej bloggen =)

Hinner inte skriva så mycket men vill bara berätta att idag fyller ja år =)

skriver mer lite senare

xoxo


100103

God morgon god morgon =)

uppdatera inte direkt nåt igår. men ja gjorde inte så mycket förutom o jobba. Ungefär så kommer min dag se ut idag med hahaha inte särskillt intressant.

ps ja har världens bästa vänner men ni skulle va ännnu bättre om ni kunde svara när ja ringer



ajust det imorgon fyller ja år =)


xoxo


Nyårs bilder






nu ska ja lägga mig o titta på tv. Inte för att det finns nåt o se =(

xoxo



100101

Hej då 2009 välkommen 2010

vilken kväll!!!Ja hade iaf sjukt roligt igår. Det va nog mitt roligaste nyår ever!
Först träffa ja upp tjejerna hemma hos anna o åt en massa god mat som de hade lagat. sen börja partyt o ja drog vidare för o träffa k o vi drog till en annan stor nyårsfest. Det va skit kul alla va fulla o glada sen bar det av till otten där ja bestämt o möta upp mina vänner, hitta nästan alla där! förutom bella henne såg ja när alla börjat gå hem o de tänt alla ljus på otten o ja e redo o gå. O där står fylle kajan ahahahaha

lägger upp bilder sen från gårdagens vilda fest

xoxo


RSS 2.0