100401

Tjenis mitt benis!

Idag har bella bajs åkt till österrike för åka lite snowbord o ragga på dom inget söta österrikarna hahah sen har vi då Nea som är är i Sthlm o laddar inför primären ikväll! Glöm inte o titta på Anna Anka söker assistent kl 20:00 dock har ja skola fram till 9, men ja ska fixa så det blir inspelat på något sätt!

Ja säger bara en sak, ja har påsklov nästa vecka! Hur great är inte det hehe det va ju ett tag sne man hade lov!

Nu: Power nap
Sen: Åka o se picces nya lägenhet därefetr skola

xoxo

100327

Det blir ingen utgång för mig ikväll, ja har ju mina anledningar den störrsta är ju att ja måste plugga o den andra att ja jobbar o tredje ja är PANK! =) så nu efter att ja fått ner sugen på o festa sitter ja framför Tv:n i gosse filten tittar på: Natt på museet, inte sett den innan så det kan nog bli skoj hahaaha kanske inte lika roligt som o gå ut, men ändå.

så va det ju earth hour o ja kom på det 10 min försent men ja släckte allt på dirren. Snacka om sega 50 min. Gu va man är beroende av TV, internet o lampor icke bra. Men ja var nog inte den ända som släckte, även om det kändes som om det lysste ute. Det var en massa i världen som släckte enligt nyheterna, kommer dock inte ihåg siffran =)

ps glöm inte o ställa fram klockan 1 timma



god natt


earth hour

hoppsan hejsan!

Ni glömmer väl inte att det är earth hour 20:30-21:31 så glöm inte o släck ljusen!


Ja planerar iaf o göra det. kan bli lite mysigt o bara ah levande ljus, ja skanar min prins!



xoxo

100326

God morgon God morgon!

Idag kommer empa slempa ska bli sååå roligt!

Hur som helst har ja en massa o göra, känns iaf som det. Har en massa plugg o göra börjar känna lite press om ja säger så.

Aja På onsdag smäller det. Då är det nämligen premiär för vem vill bli anna ankas assistens. Kommer bli sjukt roligt att se då Linnea ska vara med =) me so excited!

Premiär på tv3 onsdag 31/3 glöm inte o titta!


Där har vi pinglan längt ut till höger! Heja nea

xoxo

100325

OMG ja är inte bra på att plugga! Så fort ja ska sätta mig ner o plugga får ja för mig o städa, laga mat, tvätta kläder o prata i telefon hahah Men nu har ja iaf satt mig framför datan skrivit en rubrik, längre än så har ja inte kommit eftersom ja bestämt mig för o blogga isatället :D Hade iaf matte prov i onsdags fick väl sådär, men ja har på känn att ja fått massa slarvfel. What to do det är bara attt lägga det bakom sig för ja har ett nytt matte prov på tisdag. Ska sätta mig o plugga så fort Emme kommer hit! Då ska vi slå ihop våra kloka hjärnor o separera äpplen från bananer hahaha



Imorgon kommer mebbathu hem, det kommer bli skit roligt har inte sett henne på år och dar.


xoxo


tillägg

ja skrev chine men ja menar china heheh

har fått igång TV:n , kollar på Extrem housemakeover ja säager bara TÅRAR! Bella vet va ja partar om. Det tar en sekund o tårararna bara rinner, är mycket känslig när det gäller den här tv showen.


100323

Hejsan nu är ja hemma igen, tillbaks till vardagen! Borta Bra men hemma bäst.

Ska titta på tv men det funkar inte =( har prövat me alla mina tekniska skills, dock har det inte hjälpt.

Me want to do something right now! men alla jobbar. Antar att det är bra för ja måste rååå plugga inför matte provet som ja har imrogon. Ska räkna om hela kapitlet (lr inte) hahahaha



Nu ska ja äta chine!

xoxo

Kiss my hand!

How u liking the rain? taget ifån Twiligth filmen! Min kära vän bella har svårt o släppa taget om den repliken då hon säger o skriver det överalllt hahahha!

Ikväll blir det lungt o ingen hoppträning för mig, ja ska sitta på sidan o titta på istället. Jojo är hemma den här helgen skulle vart kul o träffa på henne, men tyvärr har det hänt en olycklig grej så ja kommer inte vara hemma på hela helgen.



ska man plocka iordning lite då för sen ska ja ner till stan o titta på lite skor

xoxo

100318

Okej ja har vart en aning upptagen dom två senate dagarna har vart en massa plugg, snacka om att ja är slut i huvudet, ja ser y=kx+m överallt! Matte hit o matte dit! Ja drömmer om matte till o med!!! Men ja antar att det bertyder att ja kan det lr? Har ju prov nästa vecka :S

Hur som helst förutom plugg va ja o körde go kart med jobber i onsdags. Det var en gokart turnering mellan 5 lr 6 lag ( kommer inte ihåg hur många lag dte var) alla va ICA butiker. Dock vann vi inte då min chef fick en sladd på sin bil o det gjorde att vi hamnade sist o kom då efter med 2 varv, men vi tog oss upp till en 2 plats. Ja tror vi skulle vunnit om inte vi hade fått sladd. Ja menar att ja vet att vi skulle vunnit om det inte hänt



Nu: basket :P
Sen: Sova

xoxo


11:45

God morgon! Are u ready for the day?!? för det är jag! Nu ska ja åka till skolan o plugga lite. Sen är det tbx för o börja förbereda till Lasagnen som ja ska laga till "tjocka" släkten hahahha.

seee yalll later

100315

Det första ja gör varje morgon när ja går upp är att kolla alla mina vänners bloggar, its great! Det är så man håller koll på varndra =)

jag tror att ja är allergisk mot något, min läppar svullnade upp lite igår o blev lite mer röda, känns fortfarande i läpparna lite nu. Hände samma sak förra helgen oxå, frågan är barar vad ja är allergisk emot?!?

Idag har jag stuidedag. Men inte faan är ja ledig för det. hahaha No No. Idag måste ja förbereda lite inför imorgon eftersom det blir födelsedagskalas.

så dagsens schema:

-Städa
-fixa lite små grejer
-matte b lektion kl 6-9



xoxo


Im first!!!!!

japp nu ska ja lägga upp det nya klippet på Twilight Eclipce! Mohahahahaha World premire på min blogg ;) Bli inte avundsjuk jojo o bella! Edward ville att ja skulle lägga upp den på min blogg före er. Han är ju kär i mig som sagt. What to do!

Se o njut av Edward (Corvera) Cullen



xoxo

10014

Helgen är nästan slut o det känns som ja inte fått ut någonting!

Va o tävlad i Linköping i lördags me Griga, gick inte direkt bra! Hon är så osäker när hon kommer till nya omgivningar, det är alltid så här i början av säsongen, sen när säsongen är över då är hon jätte bra. Men det är som man börjar om varje säsong. =( förutom att det inte gick bra så ramlade ja när ja skulle själpa få in Iirs i transporten! Skulle stå o trycka på ena sidan av henne o det var bara is på marken så ja ramlade skit hårt så nu har ja blåmärken på både händer, armbåge o knä! Inte lungt! hehe





Oooohooo Det är så fint väder, ja blir så sugen på att göra något!

xoxo

100312

Tjoosann!

Min hjärna orkar inte mer :p
ja läser matte i stort sett varje dag, inte faan fattar ja något för det hahaha Matte B är 20 ggr lättare än Matte C egntligen varför ska man helt ärligt veta vad lgx=2lg3+3lg2 blir? förstår ingenting! Det är inte så där jätte roligt o plugga har tröttnat på o sitta o plugga ja måste försöka få tillbaka mina pluggiskrafter! få lite insperation.

Helgen blir lugn för mig eftersom det är tväling imorgon och jobb söndag morgon. har absoult inga förväntingar för imrogon då ja vet att Griga är en riktig fegis så här i början av säsongen. Nä nu ska ja äta  



xoxo

100311

Japp mina vänner det är sant ja såg ni vet VEM!!!! =) ja har försökt leta efter reklamen överallt men ja hittar den inte, håll utkik på tv3.

Skolan va same old same old, dock fick ja en hostattack! Ni vet sån där som man försöker kväva men det går inte det bara kommer mer o mer. hahaha sen blir man obekväm bara för att det låter så mycket hahah

aja! Idag står det ganska mycket på schemat, tänkte försöka hinna iväg o träna (lr ja är tvingad)! Någon som vill hänga med? Annars blir det plugga men ikväll ska ja o bajsen gå på basket, baltic league. Det är inte särskillt mycket folk men ja det var ju ett tag sen vi va o titta.

sommar nu tack


xoxo


God Morgon

jag såg henne på TV nyss!!!!!! OMG =)

Nu ska ja till skolan,, har ont i halsen hoppas det inte blir värre ska ju tävla på lördag.


xoxo

Over n out

Me sooooo tired

Japp varenda lite muskel som finns i min kropp är öm! Sk sova snart o villa min stackars kropp!

Älskar Rihannas nya album, denna låt ska söva mig till sömns inatt hahah





God natt


Frågor

1. VAD HETER DU?
Anna Corvera

2. VAD ÄR DET FÖR FÄRG PÅ BYXORNA DU HAR PÅ DIG?
Svarta mjukisbyxor

3.VAD LYSSNAR DU PÅ JUST NU?
Tv, Vänner

4. VAD GJORDE DU IGÅR KVÄLL?
Titta på Svenska Hollywood fruar med mina underbara vännor

5. VAD VAR DET SISTA DU ÅT?
Wokade grönsaker (som ja gjort själv mycket gott)

6. HUR ÄR VÄDRET HOS DIG JUST NU?
Soligt fast kallt

7. DEN SISTA PERSONEN DU TALAT I TELEFONEN MED?
Bella

8. DET FÖRSTA DU LÄGGER MÄRKE TILL HOS DET MOTSATTA KÖNET?
ohhh det va svårt ansikte kanske?!?

9. VAD TROR DU ATT DET MOTSATTA KÖNET LÄGGER MÄRKE TILL HOS DIG?
haha mitt skratt? ingen aning faktist

10. HUR MÅR DU IDAG?
Bra men en aning rastlös

11. VILKEN ÄR DIN FAVORITDRYCK?
capri sone

12. FAVORIT ALKOHOLBASERAD DRYCK
ja är skit dålig på drinkar så ja beställer bara vodka redbull

13. FAVORITSPORT?
Risdport! thats my thing ;)

14. HÅRFÄRG?
svartbrun

15. ÖGONFÄRG?
Brun

16. SOLUPPGÅNG ELLER SOLNEDGÅNG?
Solnedgång

17. VILKEN FÄRG HAR DINA UNDERKLÄDER JUST NU?
grå o svart

18. SYSKON Å DERAS ÅLDER?
Bror 25

19. FAVORITMÅNAD?
ingen aning men ja gillar när det är varmt

20. SENASTE FILMEN DU SÅG?
I love new York, tror den hette så

21. FAVORITDAG PÅ VECKAN?
fredag

22.FAVORITHOBBY
Hästar

23.ÄR DU FÖR BLYG FÖR ATT BJUDA UT NÅGON?
japp

24. FAVORITLÅT(ar)?
Jay sean Down (min ringsignal), men det varierar! Nya låtar är alltid populära

25. SOMMAR ELLER VINTER
Sommar

26. KRAMAR ELLER KYSSAR
Gossa

27. HUR BOR DU?
Helt ok

28. VAD LÄSER DU FÖR BÖCKER?
Sällan att ja läser men ja älskar Twillight böckena

29. HUR SER DIN MUSMATTA UT?
har ingen

30. FAVORITSPEL?
Tekken men just nu suktar ja på Super mario till wii

31. KAN DU NUDDA DIN NÄSA MED TUNGAN?
nope, men nästan

32. KAN DU KORSA ETT ÖGA ÅT GÅNGEN?
japp

33. ÄR DU ROMANTISK?
Ja vill nog vara det, men ja älskar romantik

34. NÄR DEJTADE DU NÅGON SENAST?
i slutet av sommaren

35. HAR DU TÄNKT SKAFFA BARN SNART?
Nope vill gifta mig först

36. SKULLE DU SÄGA SJÄLV ATT DU ÄR LYCKLIG?
Väldigt!


37. VAD SKA DU GÖRA I MORGON?
Ingen aning, gå i skolan

38. VAD ÄR KLOCKAN JUST NU?
14:47

39. NÅGOT DU VILL LÄGGA TILL?
nej


100309

Igår va det svenska hollywood fruar! Kan bara inte låta bli o älska det! Dom e så jävla sköna hahaha

anyway idag åker Anna till Asien för o möta mimman, agge o emma fatta va skönt o komma till solen! Ja vill oxå! Men min tur kommer i sommar då ja spenderar hela sommaren med min prins i NY, ja längtar.

Föresten ja fick tillbaka mitt Samhäll prov igår, VG+ o så stod det inte långt kvar för ett högre betyg! Måste säga att ja är stolt över moig själv, från o ha noll koll till o ha massa koll hahahahaha

Bara för att ja va så duktig har ja fått dom här skorna av mig själv! I love a lot!

 
Bilden kommer från have2have.se! 


xoxo

 


100308

Hola readers!

Im back again, ahaha! Tror att man kan nog säga att ja har haft bloggtorka ett bra tag. Hur som helst Så va det party i lördags, inflyttnings fest hemma hos bella o anna. Riktigt roligt måste ja säga!  Massa dans o massa sjunga till Lejonkungen.

Igår va ja iaf o träna, trots att ja hade en bakis dag o ville bara ligga o sova haha Men min prins fick ut mig hemifrån, sen bar det av till SATS. Har köpt mig en ny bikini som som påminde mig om beach 2010, det är dags att shepa till sig lite! Prinsen hjälpte mig iaf o vissade hur ja skulle träna.

Bikinin kommer ifrån HM!
 

Ja måste bara säaga att ja rekommenderaar till alla som inte vill bygga upp sig till ett muskelberg men bara vill shepa sina muskler ska träna med gymbollen! Assss bra träning! Finns en massa olika övningar man kan göra.
Ska inhandla en till hemmet hhaha



Nu ska ja sätta mig o plugga lite.

xoxo


RSS 2.0