100227

Its party tonight!!! =) men dock lungt då ja jobbar tidigt. Black n White party på Carl Johan, so freash n so clean.
Vi ses väl där!



Love yours truly Hot dog ;)

100226

Ja är sååå uttråkad! Har suttit o pluggat lite matte, inte så roligt =( Skulle hängt med tjejerna till Ikea men icke det blev hemma o plugga inte för att ja fått särskillt mycket gjort. Do o m flesta av tjejorna ska nog ut ikväll men inte ja inte, gillar inte o gå ut när ja jobbar dagen efter.

Ohhhh kan du bara komma hem, i miss you so much! =)

Lyssna på den här låten, nya party låten for sure!



xoxo

100225

hej hej!

kom precis från fikan. Men nu ska ja iväg o hjälpa Anna o Bella o flytta deras grejer in i lägenheten. Tänkte vissa en bild på mig då ja har färgat håret. Det är nästan svart men aning ljusare. Har lite svårt o vänja mig vid sen mörka färgen. Men det kommer väl.



xoxo

100224

Det blev inte mycket plugg för mig inte :s men det är lungt ska plugga lite senare. Nu ska ja ner på stan o köpa extra fötter till sängen eftersom den är trasig.

Jag måste klippa o färga håret! NEA ring mig så får du färga det idag tack =)



xoxo


Ingen tandlagning för mig inte!

Tjoohooo!!

Nu är ja tbx från tandläkaren, hade inget håll som behövde lagas, måste säga att det känns underbart. Det var ju 2 ½ år sen sist. Har gjort ett löfte att ja ska ta hand om mina tänder på riktigt den här gången alltså börja använda tandtråd.

så vad står på dagens program? Ja måste plugga ska försöka sätta mig o räkna lite matte o sen plugga lite engelska o börja på mitt arbete om konfliktlandet colombia. Det känns bittert men men det måste göras.

Massa artister har gått ihop och gjort om låten we are the world tillängnat till haiti. Ja gillar den


xoxo

100223

What a day! Måste säga att ja vart mycket duktig idag först var ja o träna vilket ja sällan gör o sen efter det har jag ståt o bakt piroger =) ja lagar sällan mat för den delen oxå. Så idag har ja gjort allt som ja i vanliga fall inte gör =) Nu ska nea hämta mig sen ska vi gå på match




xoxo


God Morgon

Min natt va inte bra! Hoppas eran va bättre iaf =) Dumma säng som är trasig som gör att man sover i nerförsbacke hahah Idag hoppas ja hinna med mycket me tanke på att de flesta av mina vännor är lediga. Bella o Anna flyttar till deras nya lägenhet idag så ja ska förbi dit en snabbis o se den tänkte ja o kanske hjälpa till lite. men innan ska ja försöka o åka o träna =) måste bara få tag på nea innan......


xoxo

....

Nu är jag tillbaka från en lång men trevlig middag =) här är lite bilder som ja snodde från linneas blogg =) thank you very much Linnea ;) Nu ska titta på basket för det är inget annat som går på tv här hahaha sen ska ja sova o ladda inför imorgon. 




God natt


Fika

Japp nu är ja tbx från en rolig fika! Ja har vart så upptagen med skolan så ja har knappt hunnit vara nere i stan, men idag äntligen så tog ja mig dit. Fick reda på att kusin har en stalker hahaha nä då =)



Ikväll ska våra föräldrar träffas för första gången. är ja nervös? lite kanske

Nu: top model

xoxo


Teen Mom

Något som ja har tittat på dom senaste dagarna är teen mom. Ja följde hela 16 and pregnent o det här är fortsättningen på det. Mycket bra!

För o se serien gå in på mtv.com o sen gå in på
- shows
- full epesidos (finns på vänster sida)

sen är det bara o köra igång


100222

Tjoooosssaaannn!!!

Nu är jag tillbaka! Det har inte hänt något nytt o roligt men ja har haft sånt sug för o skriva =) man kan säga att aj har haft blog abstinens

Så vad hart hänt sen sist? Inte mycket lr rättare sagt minnet räcker inte så långt bak sen ja skrev sist hahahah

Ja va i Linköping förra helgen o åkte o träningshoppade bana. Det gick väl iinte så där jätte bra, känns som man är tillbaka på ruta 1! Så är det alltid i början av säsongen tyvärr. Hon är så feg när vi kommer till nya omgivningar o stelnar till o tittar på allt förutom hindrerna =( Men o andra sidan så va det ju i ridhus vi va i, brukar bli bättre när man kommer utomhus.



Denna helg va vi ute o festa på kära otten :) det va ett tag sen sist, men måste säga att ja blev lite besviken. Dom spela bara kanske 3 låtar som va bra. Resten va bara en massa techno!!! WTF! kanske ska börja gå till hugo eftersom bella påstar att det är sååååå bra.

Här iaf bilder från helgen:



haha nördvarning på mig

Den här veckan har ja sportlov, sjukt! ja vet. det var ett tag sen man hade lov, men ja har fortfarande lite o plugg o göra. Hade prov i fredags o ja hade pluggat som en idiot, vilket belönade när ja skulle skriva det. Provet kändes hur enkelst som helst. Dock får vi se hur det gått när provresultatet kommer.

Nä nu ska ja börja fixa mig för sen ska ja o tjejorna fika. =)

xoxo


100201

hej bloggen ja har inte skrivit så mycket dom senaste dagarna och kommer nog inte göra det förns ja har något roligt o skriva. Så vi ses igen när det händer något skojsigt.

Här får ni en oldie på mig o bella


over n out


RSS 2.0