100222

Tjoooosssaaannn!!!

Nu är jag tillbaka! Det har inte hänt något nytt o roligt men ja har haft sånt sug för o skriva =) man kan säga att aj har haft blog abstinens

Så vad hart hänt sen sist? Inte mycket lr rättare sagt minnet räcker inte så långt bak sen ja skrev sist hahahah

Ja va i Linköping förra helgen o åkte o träningshoppade bana. Det gick väl iinte så där jätte bra, känns som man är tillbaka på ruta 1! Så är det alltid i början av säsongen tyvärr. Hon är så feg när vi kommer till nya omgivningar o stelnar till o tittar på allt förutom hindrerna =( Men o andra sidan så va det ju i ridhus vi va i, brukar bli bättre när man kommer utomhus.



Denna helg va vi ute o festa på kära otten :) det va ett tag sen sist, men måste säga att ja blev lite besviken. Dom spela bara kanske 3 låtar som va bra. Resten va bara en massa techno!!! WTF! kanske ska börja gå till hugo eftersom bella påstar att det är sååååå bra.

Här iaf bilder från helgen:



haha nördvarning på mig

Den här veckan har ja sportlov, sjukt! ja vet. det var ett tag sen man hade lov, men ja har fortfarande lite o plugg o göra. Hade prov i fredags o ja hade pluggat som en idiot, vilket belönade när ja skulle skriva det. Provet kändes hur enkelst som helst. Dock får vi se hur det gått när provresultatet kommer.

Nä nu ska ja börja fixa mig för sen ska ja o tjejorna fika. =)

xoxo


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0